Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

УСТИНІВСЬКИЙ ВІДДІЛ КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ КІРОВОГРАДСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Майже 370 нових робочих місць створили грантової програми «єРобота»

Незважаючи на воєнний стан, чимало підприємців не лише продовжують розвивати свій бізнес, підтримуючи економіку держави, а й створюють нові робочі  місця, аби дати роботу тим, хто її шукає.  Чимало й тих, хто робить перші кроки у бізнесі та намагаються втілили власні бізнес-ідеї у реальність. На допомогу їм приходить грантова програма «єРобота», яка спрямована на підтримку стартапів, малого й середнього підприємництва.

11:28:00 21.08.2024

Не тільки робота: в «Єдиному вікні послуг» служби зайнятості доступні сотні програм підтримки ВПО, ветеранів та людей з інвалідністю

Сервіс «Єдине вікно послуг» від Державної служби зайнятості об’єднав 459 програм підтримки для ВПО, людей з інвалідністю та ветеранів, які працюють у регіонах України. Тепер вся інформація про послуги служби та інших недержавних і громадських організацій зібрана в одному місці. 

10:59:55 21.08.2024

Співпраця служби зайнятості зі старостами громади

Днями в Устинівському відділі Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбулося засідання круглого столу на тему "Реалізація активних програм зайнятості, спрямованих на фінансову підтримку роботодавців: грантові програми підтримки підприємництва, компенсаційні програми роботодавцям за працевлаштування вразливих категорій, облаштування робочих місць для людей з інвалідністю."

15:48:10 19.08.2024

«Наше майбутнє – в наших руках»

  Сьогодні, 12 серпня 2024 року, з нагоди   Міжнародного дня молоді, начальником Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено груповий захід для молоді на тему «Наше майбутнє – в наших руках" з метою  підвищення поінформованості людей та привернення їх уваги до проблем молоді у різних сферах життя, в тому числі і при працевлаштуванні.

14:51:05 12.08.2024

Бізнес-тренінг у Кропивницькому: підтримка та розвиток підприємницької діяльності

Наразі урядом запроваджується чимало урядових ініціатив, що передбачають підтримку підприємництва, умов ведення підприємницької діяльності та створення сприятливого бізнес-середовища.

09:19:12 06.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь