Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

УСТИНІВСЬКИЙ ВІДДІЛ КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ КІРОВОГРАДСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Працевлаштування за кордоном: за якою формою подається звітність агентствами зайнятості?

Нагадаємо, що з 14 жовтня 2023 року набрали чинності зміни до Закону України «Про зайнятість населення», якими суттєво змінена система державного регулювання діяльності з надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном. Серед іншого, запроваджено подання суб’єктами господарювання (агентствами зайнятості) декларації до Міністерства економіки України про провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном (раніше існувала процедура ліцензування посередницької діяльності).

12:51:38 21.08.2024

Випускник «Станції юних техніків» виборов грант, щоб продовжувати і розвивати сімейну справу

Започаткування власної справи завжди має першоджерело – мрію, яка перетворилася на ціль. Історія дев'ятнадцятирічного грантера Богдана Вадимовича Лихошерстова – яскравий приклад успішного втілення своєї мрії в реальне життя і активного рухудо її реалізації.

11:49:08 21.08.2024

Бажаєте лікувати хвостатих і прагнете їм допомогти? Для вас є актуальні вакансії!

Щорічно другої неділі серпня в Україні святкується День працівників ветеринарної медицини.З нагоди професійного свята вітаємо представників благородного фаху! Щиро бажаємо, щоб ваша праця завжди увінчувалась лише позитивними результатами врятованих життів і здоров’я тварин!

11:41:27 21.08.2024

Третина вакансій, зареєстрованих в службі зайнятості, – без вимог до стажу!

Не маєте досвіду роботи і намагаєтесь працевлаштуватись?Не проблема – робота є! На Кіровоградщині серед актуальних наявні більш ніж 900 вакансій, що не вимагають стажу роботи. Серед таких найбільш затребуваними є професії: підсобний робітник (63 вакансії) лікар (46 вакансії), двірник (37 вакансій), вантажник (31 вакансія), водій автотранспортних засобів (25 вакансій), машиніст залізнично-будівельних машин (22 вакансії), продавець продовольчих товарів (22 вакансії) та інші.

11:40:53 21.08.2024

Пориньте в індустрію краси – опануйте одну з провідних професій сьогодення!

Затребуваність майстрів нігтьового сервісу в сучасному суспільстві дуже висока. І якщо раніше така послуга була актуальною переважно для жінок, то останнім часом попит значно виріс і серед чоловіків. На манікюр до хорошого майстра записуються за тиждень, а то й місяць, він не сидить без роботи і без постійних клієнтів.

11:37:06 21.08.2024

Перші кроки в улюблену справу разом зі службою зайнятості: станьте гуру перукарського мистецтва!

Перукарська справа набуває стрімкого розвитку в нашому сьогоденні. Кожен сезон з'являються нові тенденції, техніки в стрижці та колористиці, модні й стильні зачіски.

11:36:56 21.08.2024

Підтримка людей з інвалідністю на Кіровоградщині:чи є пропозиція роботи?

База даних служби зайнятості по Кіровоградській області вміщає на сьогодні 200 вакансій, щопередбачають працевлаштування осіб з інвалідністю. З них більша частина (117)не вимагає досвіду роботи, що значно спрощує шукачам можливість зайняти ту чи іншу посаду.

11:32:31 21.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь