Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

УСТИНІВСЬКИЙ ВІДДІЛ КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ КІРОВОГРАДСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Чи можуть розраховувати домашні працівники на виплату допомоги по безробіттю після звільнення з роботи?

Першочергово зазначимо, що Законом України від 25 квітня 2024 р. № 3680-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання праці домашніх працівників” (далі – Закон України № 3680-IX)внесено зміни до Кодексу законів про працю України та 6 законів України.

10:02:03 31.05.2024

В якому розмірі обчислюється дохід безробітного, що не отримує допомогу по безробіттю, для призначення державної соціальної допомоги?

Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 632. Пунктом 12 цього порядку визначено, що якщо безробітний отримує допомогу по безробіттю, то його доходи враховуються у розмірі цієї допомоги. Якщо безробітний вже не отримує допомогу, то його доходи обчислюються за спеціальною нормою.

10:00:24 31.05.2024

Станьте професіоналом у сфері сантехніки: стартує навчання від служби зайнятості

Служба зайнятості запрошує всіх охочих на професійне навчання за професією «Слюсар-сантехнік». Це унікальна можливість отримати нові знання та навички, які відкриють перед вами двері до стабільної та високооплачуваної роботи у сфері сантехнічних послуг.

09:52:32 31.05.2024

Вишиванка –це нерозривний зв'язок поколінь

«Сьогодні для мене чудова нагода одягти улюблену вишиванку – символ єдності, нескореності та надії.  Вишиванка –це нерозривний зв'язок  поколінь та  духовна броня справжнього українця. У цей травневий день я хочу продемонструвати свій патріотизм і віру у краще майбутнє своєї держави. Хоча я й не маю сьогодні роботи, але я впевнена, що буду працювати на рідній землі, і в цьому мені допоможе служба зайнятості», – з піднесенням говорить безробітна Лариса ЧУБ  .

13:04:36 16.05.2024

Патронат над дитиною – робота чи покликання?

   15 травня 2024 року з нагоди Міжнародного дня сім’ї  начальником  Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  проведено інформаційний семінар  на тему «Патронат над дитиною – робота чи покликання?» за участі головного  спеціаліста  служби  у справах дітей Устинівської селищної ради А.Чернявської.

13:41:44 15.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь