Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

УСТИНІВСЬКИЙ ВІДДІЛ КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ КІРОВОГРАДСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Укренерго відкриває нові професійні можливості для ветеранів та їхніх родин

НЕК «Укренерго»  починає нову  комплексну програму з навчання та працевлаштування ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей «Разом». Програма дасть можливість освоїти нову професію з нуля та стати професійними електромонтерами/електромонтерками з обслуговування підстанцій.

13:29:00 07.05.2024

Які види професійного навчання пропонує служба зайнятості учасникам бойових дій?

Нагадаємо, що правові питання реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної освіти Державної служби зайнятості врегульовані постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984.

15:31:44 29.04.2024

Куди звертатись роботодавцю для отримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Дляотримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністюроботодавець має звернутися до філії обласного центру зайнятості за місцем провадження його господарської діяльності та подати заяву і визначений перелік документів.

16:21:18 22.04.2024

Який розмір компенсаціїза працевлаштування осіб з інвалідністюнадається роботодавцям за квітень 2024 року?

При працевлаштуванні особи з інвалідністю (яка перебуває в статусі зареєстрованого безробітного понад 1 місяць) за направленням філії обласного центру зайнятості роботодавцю компенсуються50% фактичних витрат на оплату працітаких осіб.

16:19:11 22.04.2024

Вже майже 300 роботодавців отримали компенсацію за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю

Компенсація фактичних витрат за облаштування робочого місця (далі - компенсація) - відшкодування роботодавцю фактичних витрат за облаштування робочого місця працевлаштованої особи з інвалідністю у розмірі не вище граничного розміру компенсації.

16:18:16 22.04.2024

Пропозиції роботи для людей з інвалідністю: можливості та підтримка у Кіровоградському регіоні

На Кіровоградщині наразі понад 150 вакансій, які призначені для працевлаштування осіб з інвалідністю. Заробітну плату роботодавці пропонують до 20 000 гривень. Робота є як на повний робочий день, так і на 0,5 ставки за індивідуальним графіком.

16:17:18 22.04.2024

На Кіровоградщині більше 700 вакансій без досвіду роботи

Шукаєте роботу без вимог до стажу роботи? Роботодавці Кіровоградщини мають 736 пропозиційдля працевлаштування. Серед актуальних вакансій: лікарі, технологи, інженери, перукарі, кухарі, агрономи, машиністи, менеджери, водії автотранспортних засобів, швачки, вантажники,штукатури, маляри, укладальники-пакувальники, прибиральники, двірники та багато інших.

16:15:12 22.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь