A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

Проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади. Акція має на меті докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій нашої громади.

08:44:04 24.04.2024

Шановні керівники установ, підприємств, організацій всіх форм власності та жителі Устинівської селищної територіальної громади!

У рамках проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня довкілля, згідно спільного розпорядження голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради від 22 квітня 2013 року №211-р/133-гр «Про проведення в області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та з метою забезпечення в населених пунктах Устинівської територіальної громади чистоти, порядку та утримання території у належному санітарному та естетичному стані - 23 квітня 2024 року на території Устинівської громади оголошено Днем благоустрою території.

15:08:30 17.04.2024

Щодо проведення аукціону

Устинівська селищна рада доводить до відома суб’єктів господарювання та представників бізнесу, що Регіональним відділенням Фонду державного майна України  по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях повідомляє, що відповідно до закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (зі змінами), Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року №432 (із змінами), Регіональним відділенням  в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі» оголошено проведення електронного аукціону без умов продажу об’єкта малої приватизації окремого майна – нежитлових будівель загальною площею 218,7 кв.м. за адресою: Кіровоградська область, Кропивницький район, смт Устинівка, вул.Благодатна,1, що знаходиться на балансі Південного міжрегіонального управління  Міністерства юстиції (м.Одеса), (код за ЄДРПОУ 43315529), який відбудеться 26.04.2024 року. Стартова ціна на аукціоні – 41574,00 грн.(без урахування ПДВ).

09:53:43 15.04.2024

Проводяться заходи із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів Устинівської територіальної громади

      На території Устинівської громади триває місячник з благоустрою громади. Відповідна ініціатива традиційно проходить на щорічній основі. До озеленення та прибирання території населених пунктів регіону можуть приєднатися всі охочі: жителі, працівники установ, підприємств та організації громади.

11:30:06 12.04.2024

Триває місячник з благоустрою території громади

 09.04.2024 року працівниками селищної ради та її структурних підрозділів разом з КП «Комунальник» продовжено  роботи із санітарного очищення та благоустрою території в смт Устинівка. Упорядковано територію центрального парку, меморіального комплексу та територію  виїзду з селища в напрямку с.Криничне.

11:41:20 10.04.2024

До уваги зацікавлених осіб пропонується:

Методичний посібник, який враховує усі зміни законодавства, що відбулися у період 2021-2023 років, зокрема нового Закону України «Про енергетичну ефективність», деяких ДБН і національних стандартів у сфері управління відходами руйнації, термомодернізації, вимог до укриття тощо.

16:11:19 04.04.2024

В Устинівській громаді розпочато сезон благоустрою територій

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», рішення виконавчого комітету Устинівської селищної ради від 26 березня 2024 року №92 «Про оголошення місячника благоустрою та затвердження плану проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів Устинівської селищної територіальної громади» вчора, 02 квітня 2024 року, працівники селищної ради та її комунальних закладів приєдналися до ініціативи, яка передбачає сворення зручних, комфортних та культурних умов  життя населення.

16:30:28 03.04.2024

До уваги мешканців громади та сільгоспвиробників – спалювання трави та сухих рослинних залишків під забороною!

В Україні щороку восени й навесні починається сезон паління сухої трави, листя й гілок дерев, попри те, що це заборонено. За такі дії загрожують штрафи та кримінальна відповідальність.

13:34:39 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь