A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою

Заходи з благоустрою у громаді продовжуються

13 жовтня 2023 року на території громади продовжувались заходи з благоустою населених пунктів. Так, працівниками селищної ради та її структурними підрозділами було впорядковано клумби в центрі селища, прибрано листя на прилеглих до адмінбудівель територіях та виготовлено близько 100 окопних свічок для Збройних Сил України. На території старостинських округів упорядковувались центри сіл, парки, території біля старостатів, пам’ятників, висаджувались квіти, дерева та прибиралось листя.

11:20:21 16.10.2023

До уваги суб’єктів господарювання та представників бізнесу!

Устинівська селищна рада доводить до відома суб’єктів господарювання та представників бізнесу, що Регіональним відділенням Фонду державного майна України оголошено проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації – окремого майна – групи інвентарних об’єктів, який відбудеться 25.10.2023 року.

14:53:11 11.10.2023

Компенсація за прихисток переселенців

Відповідно до постанови КМУ від 19.03.2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» зі змінами, в жовтні поточного року 36 жителів Устинівської громади подали заяви на отримання компенсації на комунальні платежі за безкоштовний прихисток вимушених переселенців. Власники житла мають до п’ятого числа кожного місяця подавати заяву до Устинівської селищної ради, де вказують кількість поселених людей.

15:10:15 10.10.2023

Роботи з грейдерування доріг тривають

З метою забезпечення безперешкодного доступу жителів Устинівської селищної територіальної громади до обласного центру, її основних об’єктів соціальної інфраструктури нещодавно комунальним підприємством «Комунальник» Устинівської селищної ради шляхом грейдерування проведено вирівнювання автомобільної дороги територіального значення Т-24-01 Городище –Шпола-Новоукраїнка –Бобринець –Устинівка на відрізку від с. Солонцеватка до повороту до с. Василівка. В результаті дорогу вирівняно та значно покращено її стан. Висловлюємо щиру подяку директору ПСП «Україна» Петренку В.А. за надання паливо-мастильних матеріалів на проведення даних робіт та сподіваємось на підтримку добрих партнерських стосунків і в подальшому.

11:26:56 05.10.2023

Заходи з благоустрою у громаді

Сьогодні по всій території громади  проводяться заходи з благоустрою. На території старостинських округів упорядковуються центри сіл, парки, території біля старостатів, пам’ятників, прибрано кладовища, братські могили. Працівники селищної ради та її структурних підрозділів разом з працівниками КП «Комунальник» упорядковують територію біля меморіального комплексу, парк, територію дитячого майданчика, клумби на центральній алеї та території біля адмінприміщень.

15:38:07 28.09.2023

Відновлено кладку в смт Устинівка

Сьогодні, 26.09.2023 року працівниками КП «Комунальник» Устинівської селищної ради було проведено ремонтні роботи кладки через річку Березівку в смт Устинівка (перехід з 5-ї на 7-му сотню).

13:48:15 26.09.2023

Як спілкуватись з тими, хто втратив близьку людину?

Що сказати, коли бракує слів? Коли «співчуваю» здається таким банальним, що, врешті, ми мовчимо, або сподіваємося зарадити чимось на кшталт «не плач». Людина, яка втратила близьких, відчуває величезний біль, і щоб не зробити гірше, ми маємо навчитися бути поряд, слухати, добирати слова та обіймати серцем.

13:44:55 26.09.2023

Відбулася нарада щодо запобігання та протидії пожежам на території громади

Сьогодні, 21 вересня 2023 року заступником селищного голови Геннадієм Сусідком було проведено нараду з старостами старостинських округів Устинівської селищної ради на якій розглянуто питання щодо запобігання та протидії пожежам у природних екосистемах. Внаслідок сухої та спекотної погоди на території селищної ради значно збільшило ризик виникнення пожеж у природних екологічних системах. Здебільшого причиною останніх пожеж стають підпали стерні та сільськогосподарських угідь.

11:42:18 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь