A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою

У селищі Устинівка створили нову зону відпочинку

Система благоустрою у громаді залежить від багатьох чинників: чистота території, естетика і, звісно, дозвілля для громадян. Цими днями працівниками КП «Комунальник» Устинівської селищної ради було виготовлено та встановлено 3 дерев’яні гойдалки, урни для сміття на території парку, що знаходиться біля Устинівського ліцею. Тепер нові локації радуватимуть і малечу і дорослих. Наш обов’язок – створити найкращі умови для життя наших дітей, тому вкотре звертаємось до всіх мешканців селища з проханням бережливо ставитись до майна комунальної та приватної власності, не завдавати йому шкоди.

13:00:05 20.09.2023

Забезпечення паливом (деревна тріска) сімей загиблих військовослужбовців

З травня поточного року КП «Комунальник» має в наявності подрібнювач гілок ARPAL АМ-80ТР/АМ-120ТР/АМ-160ТР/АМ-200ТР. Подрібнене гілля у вигляді деревної тріски пропонується першочергово родинам загиблих захисників як вид альтернативного палива.

15:39:12 13.09.2023

ДЛЯ ПОТРЕБ ГРОМАДИ ПРИДБАНО НОВИЙ ТРАКТОР

У вересні 2023 року автомобільний парк комунального підприємства «Комунальник» збільшився ще на одну одиницю техніки. Для забезпечення потреб громади та покращення якості надання комунальних послуг населенню, комунальним підприємством «Комунальник» Устинівської селищної ради за кошти місцевого бюджету придбано новий трактор марки YTO-NLX1024, 2023 року випуску.

15:28:07 11.09.2023

Відбулося засідання комісії з найменування та перейменування вулиць

Сьогодні, 8 вересня 2023 року, під головуванням селищного голови Ігоря Пенькова, відбулося перше засідання комісії з питань найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Устинівської селищної територіальної громади. В ході проведення засідання комісії було обговорено перелік вулиць та провулків територіальної громади, які першочергово потребують найменування та перейменування, як такі, що мають зв'язок з комуністичним та тоталітарним режимом.

15:47:50 08.09.2023

Мобільний застосунок BetterMe: Mental Health

Уявіть, що поруч із вами завжди є персональний коуч з ментального здоров’я - він і про стрес роз’яснить на пальцях, і допоможе правильно подихати, коли забракне повітря. А якщо тривога не дасть заплющити очей, коли стемніє - розповість історію або заколише звуками дощу.

10:00:37 08.09.2023

Розпочав роботу сайт «Поверни своє» - про фіксацію збитків, завданих війною

Розпочав роботу сайт «Поверни своє». Головне завдання платформи – надати у доступному вигляді інформацію, для чого та як правильно документувати збитки, що завданні російським повномасштабним вторгненням в Україну.

09:46:51 08.09.2023

Сказ — невиліковне вірусне захворювання. Дієвий засіб проти сказу є щорічне щеплення тварин

З метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу для тварин та людей, а також інформування стосовно профілактики сказу - здійснення щорічної вакцинації домашніх тварин Держпродспоживслужбою розроблено матеріали для інформаційної компанії «Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу», які доступні для ознайомлення за посиланням: https://bit.ly/3P3B9M0. Також за цим посиланням доступний перелік установ для здійснення вакцинації тварин проти сказу із застосуванням безкоштовної вакцини.

13:28:59 29.08.2023

ДЯКУЄМО ЗА РЕМОНТ ДОРОГИ!

Днями, у рамках соціального партнерства, на території Криничуватського старостинського округу проведено ямковий ремонт дороги в с. Криничуватка, від в'їзду в село, та по вулицях Стеріна та Шкільна.

13:12:56 19.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь