A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою

Благоустрій центральної алеї

Працівники селищної ради та її структурних підрозділів разом з працівниками КП «Комунальник» 11 серпня поточного року в черговий раз  упорядковували клумби на центральній алеї нашого селища.

17:16:49 14.08.2023

ПРО СЕЗОННІ ОБМЕЖЕННЯ РУХУ ВЕЛИКОВАГОВИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ

З метою збереження дорожнього покриття та забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування Устинівська селищна рада повідомляє, що у зв’язку з підвищенням температури повітря відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 03 червня 2016 року № 235-р (із змінами, внесеними розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 07 червня 2019 року №781-р) введено обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування з 10 години ранку до 22 години включно.

09:34:09 11.08.2023

Утримання вулично-дорожньої мережі Устинівської громади

З метою утримання в належному стані доріг, які не мають твердого покриття та таких, які потребують відновлення проїзної здатності, за кошти бюджету громади КП «Комунальник» Устинівської селищної ради виконані роботи по грейдеруванню з підсипанням сумішшю з щебеня та відсіву дороги по вулиці Благодатна в смт Устинівка.

10:04:13 27.07.2023

Звернення-пам’ятка ПрАТ “Кіровоградобленерго” до керівників установ, організацій та населення області!

З метою забезпечення збереження електричних мереж, створення належних умов їх експлуатації та запобігання нещасним випадкам від впливу електричного струму Правилами охорони електричних, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 27. 12.22р. № 1455, встановлені вимоги щодо охорони об’єктів та обмеження по використанню земельних ділянок в охоронних зонах повітряних ліній.

10:49:44 26.07.2023

ПОДЯКА

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток громади. Це ще раз підтвердив керівник ПП «Агротранссервіс» Абрамян Юрій Саркісович, який провів ямковий ремонт дороги по вулиці Миру та розпочав ремонт по вулиці Об’їзна в селищі Устинівка.

10:43:47 26.07.2023

Розпочато прийом заявок представників громадськості до роботи Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф

Відповідно до рішення виконавчого комітету Устинівської селищної ради від 25 липня 2023 року № 206 «Про утворення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України» 26 липня 2023 року, розпочато прийом заявок представників громадськості до роботи Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України. 

10:24:34 26.07.2023

Ремонт автомобільної дороги О122103 Устинівка – Мальчевське - Докучаєве – Новий Буг (межа області)

В результаті неодноразових звернень Устинівської селищної ради до керівництва Кіровоградської обласної військової адміністрації, філією «Долинський райавтодор» ДП «Кіровоградський облавтодор» на замовлення Департамента інфраструктури Кіровоградської обласної військової адміністрації проведено поточний ремонт автодороги загального користування місцевого значення О122103 Устинівка – Мальчевське - Докучаєве – Новий Буг (межа області).

14:09:37 20.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь