A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою

Шановні мешканці громади!

 Повідомляємо, що відповідно до інформації, розміщеної на телеграмканалі Долинський РЕМ, наразі через проведення ремонтних робіт  на електростанціях  зменшився доступний обсяг потужності та резервів. У вечірні години в енергосистемі задіюються всі можливі резерви для безперебійного забезпечення споживачів електроенергією. Тож, для зниження навантаження на енергосистему,  закликаємо зменшити використання електроенергії увечері з 19 до 22 години. Дякуємо за розуміння, разом  до ПЕРЕМОГИ.

15:45:17 17.05.2023

Засідання комісії з житлових питань

Сьогодні, 15 травня 2023 року, відбулося засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Устинівської селищної ради, яку провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Геннадій Сусідко.

16:33:53 15.05.2023

Благоустрій громади

Про чистоту та красу наших сіл щодня турбуються старости старостинських округів, залучаючи мешканців сіл до проведення заходів з благоустрою. Тож, не є винятком і минулий тиждень, протягом якого проводились  заходи з благоустрою. А це проведення косметичних ремонтів пам’ятників та обелісків, обкошування територій парків, дитячих майданчиків, шкіл, будинків культури, узбіч доріг, кладовищ, висаджування квітів на клумбах, фарбувались дитячі майданчики та зупинки громадського транспорту. Працівники селищної ради та її структурних підрозділів продовжують проводити роботи в рамках щорічної акції «За чисте довкілля» та 5 травня упорядковували центральну алею та прилеглі території біля адмінприміщень. Працівники КП «Комунальник» Устинівської селищної ради проводять обкошування територій парків, дитячого майданчику.

17:28:28 08.05.2023

Шановні керівники сільгосппідприємств, фермерських господарств, одноосібники, громадяни!

Устинівська селищна рада вкотре нагадує про заборону спалювання стерні, пожнивних залишків на сільгоспугіддях, поблизу потенційно небезпечних об’єктів та населених пунктів, полезахисних смугах, в межах охоронної зони високовольтних ліній електромереж усіх класів напруги та магістральних газопроводів, поблизу полігонів твердих побутових відходів, територій та об’єктів природно-заповідного фонду. Устинівська селищна рада постійно проводить роз’яснювальну роботу щодо попередження наслідків цих необачливих вчинків, що можуть завдати шкоди – враховуючи пожежонебеспечну ситуацію – як самим підпалювачам, так і екосистемі громади, вцілому.  

13:43:20 04.05.2023

Допомога ЗСУ

Продовжуємо допомагати захисникам і захисницям України!

11:22:08 02.05.2023

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі згідно предмету: «Капітальний ремонт частини вулиці Ювілейна від буд. №14 до перехрестя з вул. Об’їздна в смт. Устинівка Кропивницького району Кіровоградської області ДК 021:2015 (CPV) - 45230000-8 – будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь», розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

09:56:04 02.05.2023

Утримання вулично-дорожньої мережі Устинівської громади

З початком весни 2023 року в Устинівці і в старостинських округах громади розпочалися роботи з покращення експлуатаційного стану дорожнього покриття. Відповідно до Програми благоустрою населених пунктів Устинівської селищної  ради на 2021 – 2025 роки,  за кошти бюджету громади виконані роботи по грейдеруванню з підсипанням сумішшю з щебеня та відсіву під’їзної дороги до кладовища в смт Устинівка (1/100) та вулиці Київська в с. Новокиївка. 

11:19:56 27.04.2023

Шановні мешканці громади!

Доводимо до вашого відома, що для забезпечення створення сприятливих умов природного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах області наказом Держрибагенства у Кіровоградській області від 27 березня 2023 року № 16-74 «Про заборону добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) у період нересту та затвердження переліку меж нерестовищ на водних об’єктах Кіровоградської області у 2023 році в районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Кіровоградській області» затверджено терміни заборони добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) у період нересту та визначено місця масового нересту водних біоресурсів (нерестовища).

14:58:24 24.04.2023

Благоустрій громади

На території нашої громади в рамках щорічної акції «За чисте довкілля» в усіх населених пунктах тривають заходи з благоустрою.

09:49:47 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь