A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою

В селищі Устинівка розпочато капітальний ремонт автомобільної дороги

У селищі Устинівка розпочато капітальний ремонт частини вулиці Ювілейна. Процедуру виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт частини вулиці Ювілейна від буд. № 14 до перехрестя з вулицею Об’їзна в смт Устинівка Кропивницького району Кіровоградської області» було розпочато ще в кінці 2021 року, але в зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України роботи були тимчасово призупинені. Цьогоріч в результаті коригування проектно-кошторисної документації через систему Prozorro селищною радою було оголошено тендер, який і виграв теперішній підрядник.

17:27:40 28.06.2023

Для потреб громади придбано автогрейдер

На території Устинівської громади значна частина вулиць і доріг мають грунтове або щебеневе покриття, що вимагає постійного утримання для забезпечення їх належного стану. Нещодавно була завершена тендерна процедура по закупівлі нового автогрейдера. Завдяки його придбанню, громада зможе ефективно проводити землерийно-профілювальні роботи та доглядати за дорогами. Наразі техніка вже знаходиться в селищі і проходить обслуговування та випробування.

11:37:25 19.06.2023

Розпочато поточний ремонт доріг

Як зазначалося раніше, 25 травня 2023 року на черговій сесії селищної ради відповідно до Програми благоустрою населених пунктів Устинівської селищної ради на 2021-2025 роки було прийнято рішення про додаткове виділення коштів в сумі 1 500 000 грн. на проведення робіт з поточного (ямкового) ремонту доріг асфальтобетонною сумішшю на території кожного старостинського округу та в смт Устинівка.

08:59:31 16.06.2023

Інформаційний марафон «Єдині новини #UАразом»

   В умовах воєнного стану важливим фактором є наповненість інформаційного простору перевіреною, достовірною та оперативною інформацією, направленою на забезпечення національної безпеки.

15:34:49 06.06.2023

Порядок відновлення документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно

Благодійна організація “Благодійний фонд “Право на захист” (далі – Фонд) – українська неурядова організація, діяльність якої спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав людини, внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від війни.

14:09:52 02.06.2023

Ремонт найбільш аварійно небезпечних ділянок доріг

Працівниками селищної ради та КП «Комунальник» 19 травня поточного року в смт Устинівка проведено ямкові ремонтні роботи найбільш аварійно небезпечних ділянок дороги по вул. Об’їзній шляхом бетонування. Упорядковано територію та пофарбовано поклонний хрест, розташований біля мосту.

10:50:28 22.05.2023

Благоустрій дитячого майданчику

19 травня 2023 року працівниками селищної ради та її структурних підрозділів виконано роботи в рамках щорічної акції «За чисте довкілля» в смт Устинівка - пофарбовано дитячий майданчик, бордюри, лавочки.

10:46:14 22.05.2023

Ремонт мереж вуличного освітлення

У зв’язку з стабілізацією енергосистеми України та з метою зручності в пересуванні по вулицях населених пунктів громади її мешканців у вечірній та нічний час до дії комендантської години Устинівською селищною радою ведуться роботи по відновленню вуличного освітлення населених пунктів громади.

08:38:37 22.05.2023

Шановні мешканці громади!

 Повідомляємо, що відповідно до інформації, розміщеної на телеграмканалі Долинський РЕМ, наразі через проведення ремонтних робіт  на електростанціях  зменшився доступний обсяг потужності та резервів. У вечірні години в енергосистемі задіюються всі можливі резерви для безперебійного забезпечення споживачів електроенергією. Тож, для зниження навантаження на енергосистему,  закликаємо зменшити використання електроенергії увечері з 19 до 22 години. Дякуємо за розуміння, разом  до ПЕРЕМОГИ.

15:45:17 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь