A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Перемога на обласній олімпіаді з хімії

03 лютого 2024 року відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, де Інгульський ліцей представляла учениця 8 класу Свіщова Надія. На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії Надія посіла почесне ІІІ місце.

14:40:03 27.02.2024

Перемога на обласній олімпіаді з географії

Знову маємо важливу перемогу наших учнів!  10.02.2024 року відбувся обласний етап Всеукраїнської олімпіади з географії. На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, наказом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації від 22.02.2024 року №60-од, затверджено список переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА. Серед переможців – учні нашої громади - Прокопенко Єлизавета, учениця 8-Б класу Устинівського ліцею Устинівської селищної ради (диплом ІІ ступеня), керівник Сербіненко О.О., та Шевченко Серафим, учень  9 класу Новоігорівського ліцею Устинівської селищної ради (диплом ІІІ ступеня), керівник Висоцька Г.М. Вітаємо учнів та їх наставників із  таким високим та гарним результатом! Дякуємо за старанну підготовку. Бажаємо наснаги та подальших успіхів. Пишаємося кожною перемогою наших учнів!

14:24:16 26.02.2024

Комісійні обстеження харчоблоків закладів освіти

На виконання розпорядження селищного голови від 25 грудня 2023 року № 193-р «Про утворення комісії з контролю за організацією харчування дітей та дотриманням харчового законодавства в закладах освіти Устинівської селищної ради», 23 лютого 2024 здійснено обстеження харчоблоків закладів освіти. Удосконалення системи організації харчування в закладах освіти має забезпечити формування культури здорового, збалансованого споживання їжі та здійснити якісні зміни в технологічних процесах, зокрема провести модернізацію обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів освіти. Комісія обстежила Степанівський заклад дошкільної освіти та Степанівську філію Устинівського ліцею Устинівської селищної ради.

08:20:05 26.02.2024

Перемога в обласній олімпіаді з хімії

03 лютого 2024 року відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Підсумки підбито. На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, наказом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації від 19.02.2024 року №53-од, затверджено список переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА. Серед переможців – знову наша талановита учениця 10-А класу Устинівського ліцею Устинівської селищної ради Заворітня Юлія (керівник Шелевер А.М., учитель хімії та біології  Устинівського ліцею), яка отримала диплом ІІІ ступеня! Пишаємося тобою, Юліє!

08:18:24 26.02.2024

ЗМАГАННЯ З БАСКЕТБОЛУ СЕРЕД ХЛОПЦІВ

22 лютого 2024 року на базі Устинівського ліцею Устинівської селищної ради відбувся ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед хлопців закладів загальної середньої освіти громади. В запеклій боротьбі за перемогу змагалися команди Устинівського ліцею, Седнівського ліцею та Устинівської філії Устинівського ліцею. Право представляти нашу громаду на ІІІ (районному) етапі змагань  виборола команда  Устинівського ліцею Устинівської селищної ради. Друге та третє місце посіли команди Седнівського ліцею та Устинівської філії Устинівського ліцею – відповідно.

16:01:29 22.02.2024

Заходи в закладах освіти з нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Небесна сотня - це наш біль і наша гордість, це наші сльози і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Україна заплатила зависоку ціну за свій європейський вибір на Майдані і продовжує платити у війні, яку розв’язала російська влада, взявши курс на знищення української державності.

08:14:09 22.02.2024

Заходи з нагоди Дня єднання в закладах освіти

День єднання – молоде свято. Українці відзначають його втретє. Під час війни це свято має особливий сенс: українці мають бути згуртовані як ніколи. Історичні випробування, які постали перед Україною й українцями, вимагають від нас монолітної єдності та рішучих дій.

11:53:14 20.02.2024

Комісійні обстеження харчоблоків закладів освіти

На виконання розпорядження селищного голови від 25 грудня 2023 року № 193-р «Про утворення комісії з контролю за організацією харчування дітей та дотриманням харчового законодавства в закладах освіти Устинівської селищної ради», 16 лютого 2024 року здійснено обстеження харчоблоків закладів освіти. Під час обстежень особлива увага приділялася відповідності вимогам чинного законодавства, створення належних умов для організації якісного та безпечного харчування дітей в закладах освіти, а також визначались наявні проблемні питання в організації харчування. Комісія обстежила Криничненський заклад дошкільної освіти, Криничненську та Докучаєвську філії Устинівського ліцею та Седнівський ліцей Устинівської селищної ради.

11:46:52 20.02.2024

Змагання зі спортивного орієнтування в закритих приміщеннях Універ-О 2024

18 лютого 2024 року в приміщенні одразу трьох навчальних корпусів Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка  пройшли змагання зі спортивного орієнтування в закритих приміщеннях. Устинівщину поїхали представляти вихованці туристичного гуртка "Мандрівник" КЗ «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради.

11:31:56 20.02.2024

Перемога на обласній олімпіаді з математики

І знову приємна новина в освітянській галузі нашої громади! 28.01 та 04 02.2024 року відбувався ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з  математики. І ось – наказом директора департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА від 14.02.2024 року №49-од підведено підсумки. Серед 200 учасників учениця 10-А класу Устинівського ліцею Устинівської селищної ради Заворітня Юлія виборола І місце (вчитель- Кіріченко Т.О., керівник- наставник- Заворітня Т.М.)! Другий рік поспіль Заворітня Юлія дає такий високий результат - перші місця з математики на обласному рівні. Бажаємо Юлечці терпіння та успіхів у Всеукраїнському етапі олімпіади. Пишаємося кожним обдарованим учнем та професійними педагогами - наставниками нашої громади.

13:03:28 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь