A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Територіальний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

         З метою пропаганди серед учнівської молоді бережливого ставлення  до природи, виховання національного світогляду через пізнання народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні  креативних робіт з використанням традиційних матеріалів та технік, 7 грудня 2023 року у комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради було проведено територіальний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція», на якому наші талановиті діти проявили свою фантазію та креативність.

15:04:31 11.12.2023

ДИВО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ

З метою збору подарунків для дітей, позбавлених батьківського піклування, напередодні Дня Святого Миколая вихованці комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради завітали до місцевого відділення АТ «Ощадбанк» та долучилися до благодійної акції «Добро починається з Тебе». Передали подарунки, які організатори акції відправили в дитячі будинки Кропивницького та області від учнів діткам, які цього так потребують.

15:30:10 08.12.2023

Про підсумки проведення обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір»

 З метою виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва, відродження національних традицій у дитячій творчості, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва 23 листопада 2023 року було проведено обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір».

13:51:25 08.12.2023

Увага! Конкурс для школярів та студентів України на тему: "Моя країна - моя відповідальність"

Для того, щоб прийняти участь у конкурсі, необхідно написати статтю (вимоги до статті нижче) на тему: "Моя країна - моя відповідальність". Тема і форма статті довільна, але вона має бути пов’язана з розвитком держави та національної свідомості українців. У своїй роботі можна писати про майбутню відбудову країни та/або сьогоденні виклики, які вимагають реакції від суспільства. Краще підняти один виклик і детально розкрити проблематику, ніж багато, але поверхнево.

13:47:46 08.12.2023

Повір у себе

01 грудня в комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради проведено традиційне свято добра і милосердя – «Повір у себе». Організаторами заходу виступили Устинівська селищна рада, відділ сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради, відділ культури, туризму та культурної спадщини Устинівської селищної ради, центр надання соціальних послуг Устинівської селищної ради. Присутніми на святі були секретар Устинівської селищної ради Любов Омельченко та заступник селищного голови Наталія Сівова. На початку заходу до присутніх звернулася Любов Петрівна Омельченко – секретар Устинівської селищної ради. В рамках свята проведено майстер-класи: «Кумедний антистрес» (КЗ «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості), «Новорічна ялинка» (Устинівська дитяча бібліотека), «Логопедична скарбничка» та «Чудодійні вправи» (Комунальна установа «Устинівський інклюзивно-ресурсний центр»).

15:07:49 01.12.2023

Конкурс есе для молоді «Світ без росії: нові виклики та перспективи»

Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» оголошує конкурс есе для молоді «Світ без росії: нові виклики та перспективи». Захід відбудеться у рамках Бандерівських читань.

16:38:50 30.11.2023

Кожен з нас наближає Перемогу!

Освіта є основою інтелектуального, духовного, фізичного і культурного розвитку особистості, її успішної соціалізації, економічного добробуту, запорукою розвитку суспільства, об’єднаного спільними цінностями і культурою, та держави.

16:37:48 30.11.2023

Долучіться до опитування!

Комітет Верховної Ради з питань молоді і спорту (надалі – Комітет) розпочав роботу з аналізу ефективності Закону України «Про основні засади молодіжної політики» від 27 квітня 2021 року №1414-ІХ (надалі – Закон).

13:18:09 29.11.2023

«Веселковий зорепад – 2023»

Відповідно до розпорядження Устинівської селищної ради від 22 листопада 2023 року № 172-р «Про нагородження відзнаками Устинівської селищної ради», сьогодні, 28 листопада,  в приміщенні комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради проведено церемонію нагородження талановитої та обдарованої учнівської молоді, педагогічних працівників закладів освіти Устинівської селищної територіальної громади «Веселковий зорепад – 2023».

17:21:58 28.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь