A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Творчі діти – майбутнє України!

Початок вересня – це велика клопітка робота усіх позашкільників: набір дітей у гуртки, знайомство з роботою закладу позашкільної освіти, який для багатьох стає на довгі роки головним осередком розвитку їх здібностей і талантів.

08:44:46 18.09.2023

Тиждень фізичної культури і спорту

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією в закладах освіти Устинівської селищної територіальної громади стало проведення тижня фізичної культури і спорту, свята всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників та спортсменів. Флешмоби, змагання, забіги, гра в теніс, волейбол, естафети та різноманітні руханки - не залишили байдужими жодного учня громади.

08:30:22 18.09.2023

Заняття в оновленій спортивній залі

До нового навчального року в спортивній залі Устинівського ліцею проведено поточний ремонт. Тож перші товариські змагання з волейболу серед учнів ліцею, приурочені до Дня фізичної культури і спорту, відбулися в оновленій, яскравій та різнокольоровій залі. Переконані, що уроки фізичної культури учні відвідуватимуть із задоволенням та спортивним результатом. Кошти на закупівлю матеріалів виділені з бюджету Устинівської селищної громади.

08:20:03 18.09.2023

Погодження кандидатів на виплату стипендій та одноразових грошових винагород

Сьогодні в Устинівській селищній раді відбулося комісійне засідання по питанню погодження кандидатур на призначення стипендій (премій) обдарованим учням (вихованцям) та одноразових грошових винагород педагогічним працівникам, за підготовку переможців.

16:31:01 12.09.2023

Оновлення обладнання для харчоблоку Устинівського ліцею

1000 опорних українських шкіл, серед яких і три ліцеї Устинівської громади, отримали  по 2000 доларів на обладнання для харчоблоків. Допомога від UNICEF покликана забезпечити якість освітнього процесу в умовах війни, допомогти дітям покращити їх фізичне та психічне здоров’я, а також популяризувати серед них здорове харчування. Перед початком нового навчального року Устинівський ліцей вже отримав нові каструлі, миски тарілки, чашки, стакани, підставки для ложок та серветок, набір кухонних ножів, овочерізку, тістоміс, міксер, які полегшують роботу кухаря. Найближчим часом оновлять свої харчоблоки і решта ліцеїв.

15:27:41 12.09.2023

З Днем фізичної культури і спорту України

Шановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, шанувальники і уболівальники спорту! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, який в суспільстві сприймається як свято здоров’я, молодості, мужності та величі духу. Будьте нерозлучні зі спортом, мотивуючи оточуючих поповнити ряди здорових, активних, налаштованих на перемогу, вірячих у свої сили, людей! Нехай в день такий всім вдаються їх особисті рекорди і досягнення, нехай спорт довіку буде основою здорового зразка для життя!

18:39:44 09.09.2023

З Днем Знань!

Дорогі педагоги, учні, батьки, жителі громади!

08:10:37 01.09.2023

Шаную воїнів, біжу за Героїв України!

25 серпня на території Устинівської селищної територіальної громади відбувся щорічний Всеукраїнський патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України!», який приурочено  до 29 серпня – Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

12:44:42 25.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь