A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Обласні змагання «Сокіл» (Джура)

Кіровоградським обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді з 7 по 9 червня в м. Кропивницький було проведено обласний етап дитячо-юнацької національно-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) для середньої вікової групи, в якій приймав участь  рій "Характерники" військово-патріотичного гуртка «Сокіл» («Джура») КЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради. Змагання складалися з семи конкурсів: "Відун", "Пластун", Козацька смуга перешкод, "Рятівник", стрільба з пневматичної гвинтівки, фізична підготовка та  таборування "Бівак".

08:29:22 13.06.2023

Екскурсія рідним краєм

В рамках проведення акції "Літо-2023:наближаємо Перемогу" учні Інгульського ліцею Устинівської селищної ради відвідали два чудових місця Устинівщини: КЗ "Устинівський музей історії" та 22 Державну пожежно-рятувальну частину Кіровоградської області. Ознайомча екскурсія стала для дітей пізнавальною подорожжю  історико-культурною спадщиною рідного краю. Юні дослідники мали змогу доторкнутися до цікавих експонатів, надихнутися творчістю відомих особистостей Устинівщини. Завдяки цікавій і змістовній розповіді Щерюка О.В. учасники екскурсії дізналися багато нового про історію та сьогодення своєї малої Батьківщини.

15:04:06 09.06.2023

Екскурсійні поїздки учасників освітнього процесу

06 червня 28 учнів та вчителі Інгульського ліцею Устинівської селищної ради  відвідали місто Кропивницький, де для них була організована цікава екскурсія. Гостинно зустрів відвідувачів Кіровоградський обласний краєзнавчий музей, у якому діти із захопленням розглядали експонати, а привітні екскурсоводи знайомили їх із історією рідного краю. Побували в етнолабораторії "Баба Єлька", де мали змогу роздивитися предмети побуту наших предків та  приміряти старовинний одяг. Здійснили цікаву прогулянку містом, розглядаючи пам'ятки архітектури та визначні місця. І, звичайно ж, скуштували смачної місцевої піци. Всі отримали масу задоволення від поїздки і щасливими повернулися додому!

13:37:18 08.06.2023

Екскурсія до Дендропарку

6 червня 53 учні  Криничуватської філії Устинівського ліцею Устинівської селищної ради у супроводі вчителів здійснили незабутню подорож до Дендропарку у місті Кропивницький. Години розваг на різних атракціонах, захоплюючі краєвиди, щире живе спілкування надовго залишиться в пам'яті дітей.  Радісні усміхнені обличчя дітлахів протягом всієї поїздки ще раз нагадали нам, дорослим, що нічого важливішого не може бути за створення умов для щасливого дитинства! Щира подяка Устинівському селищному голові Ігорю Пенькову, депутатському корпусу селищної ради та всім причетним до організації відпочинку наших учнів!

13:18:05 08.06.2023

Екскурсійна поїздка до Кропивницького

Дитячу акцію «Літо-2023: наближаємо Перемогу» в Устинівській громаді розпочато! На дітей чекає багато різних заходів та екскурсій. Першими літній екскурсійний маршрут відкрили учні Устинівського ліцею Устинівської селищної ради екскурсійною поїздкою до дитячих розважальних центрів м.Кропивницького. 56 учнів ліцею відвідали дитячий розважальний центр «Crazy Land» та боулінг-клуб. Емоції та враження від дружньої колективної поїздки шкільними автобусами Устинівської громади незабутні. Діти повернулись радісні, задоволені та в піднесеному настрої, а це означає, що ініціатива селищного голови Ігоря Пенькова з приводу екскурсійних поїздок була  недаремною!

17:05:04 01.06.2023

Обласні спортивні змагання

27 травня 2023 року в селищі Олександрівка Кропивницького району пройшли обласні спортивні змагання серед сільських та селищних територіальних громад Кіровоградської області. Із 49 громад області в змаганнях прийняло участь 12 громад, серед яких і наша збірна команда Устинівської селищної територіальної громади. Змагання проходило з таких видів спорту: міні-футбол, гирьовий спорт, шашки, шахи, теніс настільний та дартс. Змагання були цікавими та змістовними.

14:29:44 31.05.2023

Творчі таланти позашкілля

29 травня в комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради відбувся захід, присвячений переможцям обласних, всеукраїнських конкурсів, змагань, фестивалів, квестів,  виставок, конференцій, олімпіад, науково-дослідницьких проєктів. На заході були присутні талановиті діти  нашої громади, батьки, керівники гуртків, гості.

17:08:22 29.05.2023

НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС МАЛЮНКІВ «КОЛЬОРИ НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!»

Підведені підсумки Всеукраїнського етапу Національного конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги!», який був ініційований Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді за підтримки Міністерства освіти і науки України, присвячений річниці початку повномасштабного вторгнення рф на територію України.

08:04:01 25.05.2023

Всеукраїнський гуманітарний конкурс «Космічні фантазії»

Відповідно до Плану проведення Всеукраїнських і Міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю Міністерства освіти і науки України та Плану проведення обласних очно-заочних масових заходів департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації на 2023 рік, учнівська молодь Кіровоградщини брала участь у фінальному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу УМАКО «Сузір’я» «Космічні фантазії» та вибороли 15 призових місць. Серед них І місце зайняла Овчаренко Марія, вихованка гуртка «Паросток» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» на базі Седнівського ліцею Устинівської селищної ради за роботу «Захисниця» ( керівник гуртка – Меньшакова Алла Петрівна).

17:08:48 23.05.2023

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

З метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до тварин, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки з 2011 року проводить Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Зоологічна галерея». У цьому році найкращі роботи презентували учасники з 21 області України. Загалом на розгляд оргкомітету було представлено понад 650 робіт. Кіровоградщину представляли 17 вихованців, з них – 15 вибороли призові місця, вкотре довівши свою талановитість.

09:55:04 22.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь