A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Початок атестації ІІ рівня, як і атестація загалом – справа дуже відповідальна, адже від її повноти, об’єктивності та правильності вчинених дій атестаційною комісією залежить не лише зростання професійності педагогічних працівників, а й можливість уникнути порушення прав та законних інтересів педагогічних працівників.

08:50:41 06.04.2023

Тиждень дитячого читання в закладах освіти

«Читання - ось найкраще навчання» - стверджує народна мудрість. Не погодитися з цими словами не можна. В цьому переконуєшся щоразу, коли мова заходить про роль книги в житті людини. Адже книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, інтерес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму.

08:46:29 06.04.2023

Виховуємо майбутніх переможців - в олімпіадах і по життю!

З метою виявлення і розвитку в учнів творчих здібностей, інтересу до наукової (науково-дослідницької) діяльності, сприяння професійній орієнтації школярів в Україні проводяться різноманітні інтелектуальні змагання на державному рівні.

16:52:43 29.03.2023

Робоча нарада з керівниками ЗЗСО

28 березня 2023 року начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради Ірина Кам’яна провела нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти громади щодо організації навчального процесу по завершенню весняних канікул. Також детально обговорено питання  відновлення та організації харчування в закладах освіти громади.  Учасники наради отримали дієві рекомендації щодо подальшої роботи в закладах освіти.

16:29:12 29.03.2023

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

З метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи з 13 по 17 березня 2023 року комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».

17:18:45 28.03.2023

Обласний туристсько-краєзнавчий фотоконкурс «Туризм нас єднає»

З метою підвищення ролі пізнавального значення спортивного туризму та краєзнавства як складового пізнавального фактору патріотичного, національного та естетичного виховання підростаючого покоління, удосконалення форм та методів туристсько-краєзнавчої та національно-патріотичної роботи, гурткової роботи в галузі спортивного туризму та краєзнавства, виявлення та підтримки юних талантів комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» проведено обласний туристсько-краєзнавчий фотоконкурс «Туризм нас єднає». На конкурс приймалися фотосвітлини туристсько-спортивного, краєзнавчого та національно-патріотичного напрямків в номінаціях: дивосвіт природи, наші мандри, люби і знай свій рідний край, заповідними стежками малої Батьківщини, Захисники та Захисниці України, туристичний портрет.

17:17:30 28.03.2023

Обласні змагання з настільного тенісу

25 березня 2023 року в м. Кропивницький пройшли обласні змагання з настільного тенісу серед 30 команд учнів закладів загальної середньої освіти. Настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Людина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми. Команда Устинівської селищної територіальної громади, яку представляли Гриджук Аліна, Малюкова Валерія, Соломко Сергій, Явтушенко Максим, під керівництвом тренера Дорошенка Олександра Валерійовича показала високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м’ячі й прораховувати удари.

17:29:20 27.03.2023

Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Всесвітнього дня письменника

З метою популяризації знань про українських та світових письменників, формування у дітей та молоді національно-патріотичних цінностей, виховання поваги до історичного минулого українського народу, любові до рідної мови у березні 2023 року Кіровоградським центром дитячої та юнацької творчості проведений он-лайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Всесвітнього дня письменника.

17:24:28 27.03.2023

ВСТУПНА КАМПАНІЯ – 2023: ВИЗНАЧЕНО ПОРЯДОК ПРИЙОМУ ДО ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Міністерством освіти і науки України затверджений Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році, у якому описані терміни вступної кампанії, основні критерії відбору абітурієнтів, подана інша важлива для вступників інформація.

17:21:25 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь