A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Заходи в закладах освіти з нагоди відзначення 209 –ї річниці від Дня народження Т. Г. Шевченка

Тарас Шевченко для України і в Україні житиме вічно. Він сьогодні, як ніколи, органічно злився зі своїм великим, нескореним народом і твердо ступає у  державі, підсвідомо і свідомо через уста кожного із мучеників нації незалежно від віку промовляє до кривдників:

16:58:06 09.03.2023

Твій голос пророчий звучить крізь віки!

Перші весняні дні приносять нові очікування та обережні сподівання і надії. В Україні перша декада березня знаменується шевченківськими днями. Українці з великою повагою і любов’ю бережуть у своїй пам’яті і передають із покоління в покоління спадщину генія, пророка української нації  Тараса Григоровича Шевченка.

16:33:27 09.03.2023

Поновлення матеріально технічної бази в закладах освіти

Освіта є основою інтелектуального, духовного, фізичного і культурного розвитку особистості, її успішної соціалізації, економічного добробуту, запорукою розвитку суспільства, об’єднаного спільними цінностями і культурою, та держави.

16:31:52 09.03.2023

Найкращий подарунок – це подарунок, зроблений своїми руками!

Напередодні 8 березня керівниками гуртків комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради Кудіновою Дар’єю, Маркевич Вікторією та Пінчук Світланою були організовані майстер-класи по виготовленню подарунків своїми руками.

15:34:27 08.03.2023

Всеукраїнська виставка-конкурс «Український сувенір»

З метою виховання національного світогляду учнівської молоді через залучення її до пізнання джерел і процесу творення українського народного мистецтва, сприяння налагодження духовного контакту дитини та батьків у процесі спільної творчості на традиційному ґрунті, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік, співпраці та обміну досвідом між осередками дитячої творчості, популяризації дитячої художньої творчості через засоби масової інформації Школою народних ремесел Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України з січня по лютий 2023 року було проведено Всеукраїнську виставку-конкурс «Український сувенір».

13:52:59 03.03.2023

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Кролик»

З метою залучення учнівської молоді до активної роботи в сфері тваринництва, підвищення ефективності діяльності навчальних закладів в цій галузі, проведення професійно-орієнтаційної роботи серед підростаючого покоління з березня 2022 року по лютий 2023 року комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» проводив обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Кролик». В конкурсі взяли участь окремі учні, учнівські колективи та натуралістичні гуртки закладів загальної середньої та позашкільної освіти з Вільшанської, Олександрівської та Устинівської селищних рад.

17:17:53 02.03.2023

Всеукраїнський етап конкурсу «Новорічна композиція»

З метою екологічного, природоохоронного та естетичного виховання учнівської молоді, залучення до громадського руху за збереження від порубок дерев хвойних порід і поширення досвіду цієї діяльності серед молоді, формування практичних умінь та навичок дітей та молоді щодо виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають Новорічну та Різдвяну флористику з 20 грудня 2022 року по 25 січня 2023 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводив традиційний щорічний Всеукраїнський конкурс «Новорічна композиція». Участь у виставці взяли як окремі учні та вихованці, так і учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти з усіх областей України.

13:42:44 02.03.2023

Допомога від ЮНІСЕФ

Днями Устинівський, Новоігорівський та Інгульський  ліцеї нашої громади отримали гуманітарну допомогу від UNICEF – невеликі базові аптечки першої допомоги в кількості 5 шт., набори «Школа в коробці» – 5 шт., набори «Школа в картоні» - 5 шт., набори для раннього розвитку дітей – 5 шт.. Набори містять велику кількість різних шкільних та канцелярських предметів, серед яких: маркери, пензлі, крейда, глобуси, олівці, лінійки зошити з вправами тощо.  Все можна використовувати як на уроках так і в укритті – це дуже зручно,  урізноманітнює і навчальний процес, і дозвілля.

11:48:55 02.03.2023

Чергова перемога на освітянській ниві

Кожен своїми успіхами наближає нашу Перемогу! Це стосується і здобувачів освіти, і їх наставників. Ще одна зірочка Новоігорівського ліцею, учениця 10 класу Карлюк Катерина за результатами обласної  олімпіади з географії нагороджена дипломом ІІІ ступеня. Вітаємо Карлюк Катерину та її наставника Висоцьку Галину Миколаївну, вчителя географії Новоігорівського ліцею, з перемогою!

11:47:19 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь