A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Обласний конкурс «Свій голос віддаю на захист природи»

З метою формування екологічної культури особистості, її підготовки до цілісного сприйняття сучасних екологічних проблем, свідомого розуміння процесів, що відбуваються в результаті людської діяльності комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» з вересня 2022 року по лютий 2023 року було проведено обласний конкурс «Свій голос віддаю на захист природи».

17:17:05 27.03.2023

Гарно проведений час разом з цирком-шапіто «Орбіта»

За сприяння селищного голови 18 березня 2023 року обдаровані учні нашої громади, які є переможцями обласних олімпіад та конкурсів МАН, активісти позашкільної освіти мали змогу весело та змістовно провести свій вільний час у цирку-шапіто «Орбіта», на відвідування якого отримали запрошення.

08:20:42 21.03.2023

Турнір з волейболу

Під гаслом «Разом до Перемоги» 18 березня 2023 року в місті Кропивницький пройшов благодійний турнір з волейболу серед чоловіків на підтримку ЗСУ. В турнірі взяло участь 9 команд з області та м. Кривий Ріг. За підтримки Устинівської селищної ради та Віталія Шелевера в турнірі взяла участь збірна команда Устинівської селищної територіальної громади. В запеклій боротьбі наша команда  зайняла 3 місце.

17:08:48 20.03.2023

Генератори для Новоігорівського ліцею

Біля двоповерхової будівлі Новоігорівського ліцею Устинівської селищної ради чути гуркіт генераторів. Цей звук означає, що вчителі можуть працювати, а діти — отримувати знання під час відключення електрики. Два нові генератори, придбані на суму 83 998 грн за рахунок коштів Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у тісній співпраці з Устинівською селищною радою, віднині забезпечують стабільне електропостачання котельні навчального закладу та приміщень ліцею.

15:33:00 14.03.2023

Вагоме придбання для громади

Одним з головних питань забезпечення освітнього процесу є підвезення учнів і вчителів до навчального закладу і у зворотному напрямку. Сьогодні парк шкільних автобусів Устинівської громади поповнився новеньким шкільним автобусом. Вартість автобуса складає 2 748 000 грн, джерело фінансування - кошти бюджету Устинівської селищної територіальної громади. Після відповідної реєстрації транспортний засіб зможе виїхати на маршрут та забезпечувати підвезення наших дітей – майбутнє України.

15:29:10 14.03.2023

Наші учні - найкращі!

Цьогоріч, не дивлячись на гіркі випробування, які випали на долю наших дітей, учні закладів загальної середньої освіти Устинівської селищної ради гідно представили громаду на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад. 19 лютого 2023 року проходив ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. І ось- підбито підсумки. На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, наказом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації, затверджено список переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА. Серед переможців –знову наша учениця 11 класу Устинівського ліцею Устинівської селищної ради, відмінниця навчання –Тараненко Анна, керівник- вчитель хімії Устинівського ліцею Іванюк Ольга Михайлівна. Щиро вітаємо Анну та Ольгу Михайлівну із високим результатом! Пишаємося. Кожна така перемога- дуже значима і важлива. Така кількість талановитих здобувачів освіти свідчить про відповідальність, високу громадянську позицію, кропітку працю педагогів-професіоналів та потужну підтримку батьківської спільноти.

09:24:58 14.03.2023

Заходи в закладах освіти до Дня визволення Устинівщини від нацистських загарбників

Війна, яка б вона не була, завжди приносить біль, розруху, відчай та страх. Український народ щоразу доводить право на незалежність і самостійність. Так є сьогодні, і так було 79 років назад. Саме у ці весняні дні було визволено Устинівщину від нацистських загарбників.

16:45:42 13.03.2023

Проєкт #ВкраденаВесна

Проєкт #ВкраденаВесна запрошує дітей з Кіровоградської області та батьків дітей шкільного віку долучитися до участі в онлайн-тренінгах.

16:44:04 13.03.2023

Чемпіонат області з шашок!

11 березня 2023 року в приміщенні шахового клубу "ГАМБІТ" м.Кропивницький   відбувся " Перший відкритий міський шашковий турнір ". Перед початком турніру посвідчення Кандидата в Майстри спорту України  з шахмат  в.о. начальника управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Щетина вручив вихованцю шахматного клубу " ГАМБІТ " Ярославу Петринському.

16:39:52 13.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь