A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Цікаво, активно і з користю проводимо дозвілля разом!

Літо – це найкраща пора року для всіх дітей, адже це найдовший період відпочинку, незвичайних пригод, цікавих подорожей, нових знайомств. В умовах воєнного часу, під час літніх канікул та в рамках дитячої акції «Літо-2023: наближаємо Перемогу!» з метою організації змістовного дозвілля та забезпечення психологічної підтримки дітей в комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради проводяться змістовні і цікаві заходи.

08:22:34 23.06.2023

Завершальні екскурсії для школярів

Радості учнів не було меж! Нарешті довгоочікувана подорож здійснилася. 20 червня 2023 року 51 учень та 6 педагогів Устинівського ліцею Устинівської селищної ради відвідали дендропарк "Веселі Боковеньки".

11:13:13 22.06.2023

Чергова екскурсія для учнів Устинівського ліцею

Дитинство не може бути украденим війною… 14.06.2023 року 27 учнів 4-х класів та 3 педагогів Устинівського ліцею Устинівської селищної ради здійснили цікаву подорож до м.Кропивницького. Неймовірні емоції переповнювали дітей від самого початку подорожі і аж до кінця: спілкування в дорозі, гучні пісні, жарти в автобусі, гарно проведений час у розважальному комплексі «Крейзіленд» (катання на роликах, стрибки на батутах, відвідування лазерної кімнати, перегляд дитячих відео у 12-D форматі та багато інших цікавинок). І як же ж без Кропивницьких смаколиків - ніяк! Трішки зморені але щасливі. Із задоволенням дітлахи смакували гамбургерами та смачнючим морозивом. Велика подяка організаторам таких цікавих захоплюючих поїздок для наших учнів у нелегкий час. Веселі літні канікули продовжуються!

13:10:06 17.06.2023

Екскурсія до Крейзі Ленду

14 червня 28 учнів Криничненської філії Устинівського ліцею Устинівської селищної ради та 3 педагогічних працівників здійснили захоплюючу екскурсію до м.Кропивницького. Відпочинок у Крейзі- Ленді дітям подарував безліч емоцій, вражень і задоволення. Всі були на позитиві! І гралися, і ласували  крейзі-смаколиками, і брали участь у майстер- класах з виготовлення смайлів та розмальовування кольоровим  піском сувенірів... А як ввійшли в азарт, то виявилось, що часу вже обмаль... Поїздка-супер!!!! Всі задоволені, чекають ще на екскурсії!!!

13:05:03 17.06.2023

Чергова екскурсія до дендрологічного парку "Веселі Боковеньки"

27 учнів та 3 педагогів Устинівської філії Устинівського ліцею Устинівської селищної ради 15 червня відвідали унікальний у своєму роді дендрологічний парк "Веселі Боковеньки". Під час екскурсії діти розглядали малі архітектурні форми, природні та рукотворні пейзажі, різноманітні рослини, що завезені з різних куточків планети та які, завдяки копіткій і наполегливій людській праці, змогли зрости в степовій зоні та стати її перлиною. Атмосфера насолоди природою, невимушене спілкування, жарти - це відчуття після відвідин цієї місцевості. Ну і, звичайно, посиденьки однією великою шкільною родиною у затишному кафе "Чашка" - море насолоди та позитиву. Ця незабутня мандрівка назавжди закарбується в пам'яті!

13:01:13 17.06.2023

Екскурсія Кропивницьким

9 червня 24 учні 7 і 8 класів та 3 вчителя Інгульського ліцею здійснили поїздку до Кропивницького. Розпочали свою мандрівку містом з відвідування обласного Краєзнавчого музею. Захоплююча розповідь екскурсовода, дивовижні експонати зачарували учнів. Вони задавали питання, цікавились історією своєї області, доповнювали розповідь екскурсовода. Намагалися зробити якнайбільше фото з музею. Для продовження мандрівки потрібно було набратися сил, тому відвідали місцеву піцерію, де смакували піцу, суші, картоплю-фрі, смачні напої. Продовжили свою екскурсію по місту: головна площа, театр, педагогічний університет. Історичні будівлі, архітектура міста дуже сподобалися учням, вони були в захваті від краси нашого обласного центру. Задоволені і щасливі повернулися додому!

09:27:59 13.06.2023

Захоплююча екскурсія до театру

11 червня 24 учні та 3 вчителя Докучаєвської філії Устинівського ліцею Устинівської селищної ради побували в обласному центрі на екскурсії. Із задоволенням відвідали Кіровоградський академічний обласний український театр імені М. Л. Кропивницького та атракціони в Ковалівському парку! Дітям надзвичайно сподобалась вистава "Попелюшка" та театральна атмосфера. Всі згодились, що таке дозвілля необхідно влаштовувати частіше. Багато хто вже мріє побувати тут з батьками. Щиро вдячні організаторам за змістовний відпочинок.

09:17:35 13.06.2023

Екскурсія для учнів Степанівської філії

Очікуваний день подорожі! Ось він і настав! 11 червня 26 учнів Степанівської філії Устинівського ліцею Устинівської селищної ради у супроводі вчителів вирушили у подорож до Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М. Л. Кропивницького на виставу "Попелюшка". Чудова гра акторів, дивовижна декорація та фантастична атмосфера захопили всіх присутніх. Всі були у захваті від пережитого дійства казки Шарля Перро, про що говорили тривалі та гучні оплески.

09:15:28 13.06.2023

Екскурсія для учнів Новоігорівського ліцею

Після такого важкого навчального року, яким був 2022-2023 навчальний рік, діти потребують зняття напруги та емоційного розвантаження. Що може бути краще, ніж подорожі разом з друзями?!

09:00:22 13.06.2023

Національно-патріотичне виховання в закладах освіти

Пріоритетним напрямком виховання дітей та молоді в національній системі освіти є патріотичне виховання. Актуальність патріотичного та духовного виховання юного покоління зумовлюється процесом формування в Україні громадянського суспільства, становлення єдиної нації.

08:32:02 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь