A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Вакансія водія шкільного автобуса

Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради на постійне місце роботи потрібен водій шкільного автобуса (категорія Д), маршрут: Устинівка – Криничне - Устинівка.

13:04:35 14.08.2023

З міжнародним днем молоді

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

09:19:41 12.08.2023

Тренінг для працівників інклюзивно-ресурсних центрів

З 07 по 09 серпня за підтримки UNICEF Ukraine відбувся триденний тренінг "Формування інклюзивного середовища в закладах освіти", в якому мали змогу взяти участь і фахівці КУ "Устинівський ІРЦ" Устинівської селищної ради.

09:18:45 12.08.2023

Обстеження об’єктів фонду захисних споруд у закладах освіти

На виконання розпорядчих документів селищного голови та  начальника обласної військової адміністрації, з метою забезпечення належного функціонування фонду захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти громади здійснені завершальні комісійні обстеження робочою групою з моніторингу стану утримання та готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту укриттів у закладах освіти щодо їх підготовки до нового 2023/2024 навчального року.

14:24:27 08.08.2023

Нарада з керівниками ЗЗСО

04 серпня 2023 року начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради Ірина Кам’яна провела нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти громади щодо організації нового 2023/2024 навчального року. В ході наради  обговорені найактуальніші питання в галузі освіти: тарифікація педагогічних працівників, організація харчування з 01 вересня, охоплення навчанням 100% дітей шкільного віку, вакцинація, завершення ремонтів закладів  та підготовка до комісійних обстежень.

13:35:07 08.08.2023

Наближаємо Перемогу!

В рамках обласної дитячої акції «Літо – 2023: наближаємо Перемогу!» комунальний заклад «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради продовжує радувати своїх вихованців, даруючи незабутні враження.

08:46:44 08.08.2023

Заходи до Дня Української Державності

З нагоди Дня Української державності та в рамках акції "Літо - 2023: наближаємо Перемогу!" в закладах освіти громади  проводилися  різноманітні заходи: декламування віршів очно та онлайн, фотофлешмоб «Тому, що я - Україна», виготовлення аплікацій, малюнки на асфальті та папері, комплексний інтегрований навчально-просвітницький захід «Українська Державність – мій Символ, моя Віра, мій Вибір». Віримо, що наступного року, 28 липня пройде у святковій, урочистій, ВІЛЬНІЙ та ОБ’ЄДНАНІЙ УКРАЇНІ.

22:52:33 28.07.2023

Вакансія водія шкільного автобуса

Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради, на постійне місце роботи, потрібен водій шкільного автобуса (категорія Д).

08:49:20 28.07.2023

Безпечна поведінка дітей з вогнем

Більшість нещасних випадків з дітьми можна запобігти, передбачаючи все, що може зробити дитина, створивши необхідні умови для безпечної життєдіяльності. У рамках суспільного дитячого виховання неможливо вирішити все коло проблем, пов'язаних з безпекою дитини, тому велика роль у цьому питанні належить батькам. Сила і стійкість сімейних впливів пов'язана з тим, що вони постійні і тривалі, повторюються в різноманітних життєвих ситуаціях. У родині є об'єктивні можливості включення дітей у побутову господарську діяльність, де і формуються навички безпеки. Дітям дуже подобається повторювати дії дорослих – це допомагає їм самим відчути себе дорослими.

08:12:43 28.07.2023

Обстеження об’єктів фонду захисних споруд у закладах освіти

На виконання розпорядчих документів селищного голови та  начальника обласної військової адміністрації, з метою забезпечення належного функціонування фонду захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти громади продовжуються комісійні обстеження робочою групою з моніторингу стану утримання та готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту укриттів у закладах освіти щодо їх підготовки до нового 2023/2024 навчального року.

08:09:36 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь