A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Таланти Устинівського ліцею!

На минулому тижні, з 14 по 18 листопада 2023 року відбувся обласний конкурс наукових проєктів «Інсайти сьогодення від юних дослідників Кіровоградщини». В науковому відділенні «Технічні науки» прийняли участь 20 учнів 6-9 класів Устинівського ліцею Устинівської селищної ради (керівник- Олійник О.М.), які успішно презентували власні проєкти, продемонстрували високий рівень володіння матеріалами обраних напрямів досліджень. Обрані учнями теми були направлені на вирішення нагальних проблем сьогодення з різних сфер життя: екології, енергетики, робототехніки, побуту, військової справи. Слід відмітити неординарний та креативний підхід юних дослідників до вирішення навіть простих технічних питань, які здавалось би вже давно вирішені. Учасники продемонстрували моделі, доробки зроблені власноруч для своїх проєктів. Також цікаво було спостерігати з яким натхненням, завзяттям та вогником у очах учасники презентували свої роботи. І ось - довгоочікуваний результат: Барнюк Анна та Прокопенко Єлизавета (учениці 8-Б класу) – нагороджені дипломами третього ступеня. Відмічені також представлені проєкти учнів Устинівського ліцею Устинівської селищної ради дипломами учасників: Дюкова Анастасія (9-А клас), Гузема Артем (7-Б клас), Сав’юк Ростислав (7-А клас), Заїка Аріна (7-А клас) та Личман Вікторія (7-А клас). Звісно, усі проєкти цікаві, адже кожен проєкт мав свою «родзинку». Дякуємо учасникам та їх керівнику Олійник О.М. за працю, наполегливість, творчість, креатив. Кожна перемога - важлива!

11:41:10 20.11.2023

Змагання з настільного тенісу

В с. Полтавка Компаніївської територіальної громади 11 листопада 2023 року пройшли зональні змагання обласної Гімназіади з тенісу настільного серед 8 команд учнів закладів загальної середньої освіти. Настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Людина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми. Команда Устинівської селищної територіальної громади, під керівництвом тренера Дорошенка Олександра Валерійовича, виборола ІІІ місце, показавши високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м’ячі й прораховувати удари.

16:36:57 14.11.2023

Мандрівка рідним краєм

В останні теплі осінні дні вихованці євроклубу «Мрійники» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради знайомились з історією та подорожували незабутніми стежинами рідного краю, милувалися неповторною красою природи.

16:45:01 08.11.2023

Обласний етап Всеукраїнської акції «День юного натураліста»

Відповідно до плану роботи комунального закладу «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» на 2023 рік та з метою активізації роботи з учнівською та студентською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи та інших біологічних напрямів, підвищення ефективності навчально-дослідної роботи вихованців, учнів та студентів на навчально-дослідних земельних ділянках і задоволення потреб у професійному самовизначенні та творчій самореалізації протягом вересня-жовтня 2023 року був проведений обласний етап Всеукраїнської акції «День юного натураліста».

16:41:24 08.11.2023

Екскурсія в музей

Виховна робота завжди була невід’ємною складовою освітнього процесу, а зараз, в умовах військової агресії росії проти України, її важливість складно переоцінити. Усе, що відбувається зараз – виклик для школи, для вчителів та учнів.

09:07:30 02.11.2023

Радіодиктант національної єдності 2023

День української писемності та мови відзначається 27 жовтня. Традиційно у день свята українці пишуть радіодиктант національної єдності. Ідея Радіодиктанту виникла 23 роки тому, його у 2000 році започаткувала команда Українського радіо з метою об'єднати всіх українців. Завдяки радійній трансляції та інтернет-доступу до Радіодиктанту можуть долучитися люди з будь-яких куточків світу і перевірити своє знання рідної мови.

13:44:32 30.10.2023

П’ятий етап Кубку області із спортивного орієнтування

Спортивне орієнтування – це завжди щось нове, цікаве та захоплююче. Тут не встановлюються рекорди. Це вид спорту, у якому гармонічно поєднуються фізичні, розумові та психологічні якості атлета. Спортивне орієнтування - вид спорту, у якому учасники змагань самостійно, застосовуючи тільки карту місцевості та компас, долають дистанцію з контрольними пунктами, розташованими на місцевості.

11:39:07 27.10.2023

Активна молодь Устинівщини!

Устинівська громада – одна з шести громад-учасниць, з усієї України, у проєкті “Активна молодь – запорука розвитку громади”. Даний проєкт  впроваджується Міжнародною громадською організацією «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ» у рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Проєкт спрямований на сприяння залученню та взаємодії молоді з органами місцевого самоврядування та громадянським суспільством. У рамках реалізації проєкту заплановано ряд заходів, навчальних тренінгів, діалогових зустрічей як для представників органів місцевого самоврядування так і для молоді громади.

08:22:07 19.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь