A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Яка ти козачка! Який ти козак!

    14 лютого, Молодіжною радою Устинівської селищної ради спільно з комунальним закладом «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» проведено конкурсно-розважальний захід  до дня Святого Валентина «Яка ти козачка! Який ти козак!».

16:29:09 15.02.2024

ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ «НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ»!

З метою екологічного, природоохоронного та естетичного виховання учнівської молоді та залучення до громадського руху за збереження від порубок дерев хвойних порід і поширення досвіду цієї діяльності серед молоді, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді з 20 грудня 2023 року по 25 січня 2024 року провів традиційний щорічний Всеукраїнський конкурс «Новорічна композиція». 

15:12:55 12.02.2024

Комісійні обстеження харчоблоків закладів освіти

На виконання розпорядження селищного голови від 25 грудня 2023 року № 193-р «Про утворення комісії з контролю за організацією харчування дітей та дотриманням харчового законодавства в закладах освіти Устинівської селищної ради», 09 лютого 2024 розпочато обстеження харчоблоків закладів освіти. Під час обстежень здійснюється оцінка страв щоденного меню учнів та дошкільнят, створення належних умов для дотримання гігієни дітьми та персоналом харчоблоків, проходження медичних оглядів, забезпечення столовим та кухонними посудом, холодильним та технологічним обладнанням, дотримання вимог при зберіганні харчових продуктів, наявності запасу мийних, дезінфекційних засобів, спецодягу та необхідного інвентарю. Моніторинг розпочато з харчоблоку Устинівського ліцею Устинівської селищної ради, в подальшому будуть обстежені всі заклади освіти.

15:10:59 12.02.2024

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Талант і творча особистість стають сьогодні запорукою інтелектуального розвитку країни, а також є фактором національного престижу. Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін – це визнання обдарувань учнів, їх знань, предметної компетентності, навичок пізнавальної та творчої активності.

10:39:53 08.02.2024

Урочисте відкриття ІІ етапу змагань

В понеділок, 05 лютого, в Устинівському ліцеї Устинівської селищної ради проведено урочисте відкриття другого етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», який передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад. Вже в лютому-березні 32 шкільні команди нашої громади змагатимуться з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування та черліденгу. У школах сформовані команди, які братимуть участь у територіальному етапі. Ці змагання не лише про фізичну культуру, адже спорт тренує не лише тіло. Спорт загартовує характер, допомагає соціалізуватися, об'єднує у спільноти друзів, покращує емоційний стан дитини та поліпшує загальне самопочуття, що особливо цінно під час війни. Тому важливо, аби спорт став трендом серед дітей і молоді, і саме на це спрямований проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

13:23:11 06.02.2024

«Пліч-о-пліч» в Інгульському ліцеї

30 січня у спортивному залі Інгульського ліцею Устинівської селищної ради було "гаряче". Це наші запальні волейболістки боролись між собою за перемогу у шкільному етапі, долучившись до Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч". Тепер активно готуємось до територіального етапу.

08:10:08 01.02.2024

«Пліч-о-пліч» в Седнівському ліцеї

З метою формування ефективної моделі розвитку фізичної культури і спорту, 26-30 січня в Седнівському ліцеї Устинівської селищної ради проходив шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч – о - пліч", під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!". Діти із задоволенням долучалися до всіх видів змагань, а найактивніше брали участь у футболі та волейболі. Змагання викликали море позитивних емоцій, як у самих учасників команд, так і у глядачів.

15:59:35 31.01.2024

Змагання з черліденгу в Новоігорівському ліцеї

У дівчат 6 класу НОВОІГОРІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  шкільний етап черліденгу - позаду. Учні із задоволенням взяли участь у такому виді змагань, де продемонстрували гарну спортивну підготовку, гнучкість та вміння відчувати ритм. Готуємось до перемоги в територіальних змаганнях.

15:35:19 31.01.2024

"Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" у Степанівській філії

29 січня у рамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" у Степанівській філії Устинівського ліцею відбувся I етап шкільних змагань із волейболу серед хлопців. Основна мета змагань - залучити учнів до спортивного життя. Юні спортсмени показали свої  таланти, наполегливість та бажання привести команду до перемоги.

08:23:18 31.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь