A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Допомога від міжнародних партнерів

На жаль, війна у країні триває, тож Устинівська громада продовжує роботу по облаштуванню місць тимчасового проживання для внутрішньо переміщених осіб. Завдяки співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за фінансування Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), отримано 6 холодильників для МТП.

11:30:44 16.01.2024

Новорічні щедрування

Вже традиційно під час новорічних свят вихованці комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради щедрують установами та організаціями нашого селища. 02 січня 2023 року щедрувальники завітали до Устинівської селищної ради, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради, УДКСУ, КНП «Устинівська лікарня» та КНП "Устинівський ЦПМСД" Устинівської селищної ради.

19:18:40 03.01.2024

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

     З метою формування в учнів дбайливого ставлення до природи, як невичерпного джерела краси і творчого натхнення, пропаганди серед учнівської молоді бережливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, формування практичних умінь та навичок учнів по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають Новорічну та Різдвяну флористику, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні, формування високого рівня еколого-естетичної культури учнів, вихованців з 10 по 20 грудня 2023 року комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція».

16:53:47 29.12.2023

Придбання для Устинівського ліцею

Патріотизм сьогодні – це не мода, а виклик сучасності, біль душі кожного свідомого українця. Патріотами не народжуються. Ними стають у процесі становлення особистості. Патріотичні почуття – це сплеск емоцій, які трапляються в пориві спільної праці, щоб знайти вихід із безвихіддя, захистити свою незалежність і волю.

16:48:39 29.12.2023

Чарівне новорічне свято

Зимові свята, по-особливому, люблять діти та чекають від них подарунків, веселого настрою, а головне – чудес. 25, 27, 28 грудня 2023 року, відбулося новорічне свято для обдарованих та окремих пільгових категорій дітей Устинівської громади.

13:39:20 29.12.2023

Виховання майбутніх науковців

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів  – членів Малої академії наук України є одним із провідних заходів МАН,  мета якого  виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку.

15:21:28 21.12.2023

Відкриття Класу безпеки

Сьогодні в Устинівському ліцеї Устинівської селищної ради було урочисто відкрито клас безпеки. Його створено в рамках реалізації Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки», мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

20:55:03 20.12.2023

Чергова зустріч з експертами Міжнародної громадської організації «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ»

14 грудня відбулась чергова зустріч, фокус – групове дослідження, в рамках проєкту «Активна молодь – запорука розвитку громади». У зустрічі брали активну участь представники молоді від різних цільових груп та з різних населених пунктів громади, з метою охоплення проєктом усієї громади в цілому.

18:08:18 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь