A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Заходи до Дня Української Державності

З нагоди Дня Української державності та в рамках акції "Літо - 2023: наближаємо Перемогу!" в закладах освіти громади  проводилися  різноманітні заходи: декламування віршів очно та онлайн, фотофлешмоб «Тому, що я - Україна», виготовлення аплікацій, малюнки на асфальті та папері, комплексний інтегрований навчально-просвітницький захід «Українська Державність – мій Символ, моя Віра, мій Вибір». Віримо, що наступного року, 28 липня пройде у святковій, урочистій, ВІЛЬНІЙ та ОБ’ЄДНАНІЙ УКРАЇНІ.

22:52:33 28.07.2023

Вакансія водія шкільного автобуса

Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради, на постійне місце роботи, потрібен водій шкільного автобуса (категорія Д).

08:49:20 28.07.2023

Безпечна поведінка дітей з вогнем

Більшість нещасних випадків з дітьми можна запобігти, передбачаючи все, що може зробити дитина, створивши необхідні умови для безпечної життєдіяльності. У рамках суспільного дитячого виховання неможливо вирішити все коло проблем, пов'язаних з безпекою дитини, тому велика роль у цьому питанні належить батькам. Сила і стійкість сімейних впливів пов'язана з тим, що вони постійні і тривалі, повторюються в різноманітних життєвих ситуаціях. У родині є об'єктивні можливості включення дітей у побутову господарську діяльність, де і формуються навички безпеки. Дітям дуже подобається повторювати дії дорослих – це допомагає їм самим відчути себе дорослими.

08:12:43 28.07.2023

Обстеження об’єктів фонду захисних споруд у закладах освіти

На виконання розпорядчих документів селищного голови та  начальника обласної військової адміністрації, з метою забезпечення належного функціонування фонду захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти громади продовжуються комісійні обстеження робочою групою з моніторингу стану утримання та готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту укриттів у закладах освіти щодо їх підготовки до нового 2023/2024 навчального року.

08:09:36 28.07.2023

Благодійний матч з міні-футболу

Вчора на футбольному полі Устинівського ліцею Устинівської селищної ради, за ініціативи педагога Переведенцева Олександра Юрійовича та підтримки Устинівського селищного голови Пенькова Ігоря Олександровича, відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ, в якому змагалися наступні учасники: збірна команда с.Березівка, команда «Рятівник» 22 державної пожежно-рятувальної частини, збірна команда учнів закладів освіти Устинівської  селищної ради та команда  Устинівського РВ національної поліції України в Кіровоградській області. В запеклій боротьбі перемогу здобула збірна команда с. Березівки, друге  місце отримала команда поліції та  третє «Рятівник». Вітаємо спортсменів.

13:22:07 23.07.2023

Завершилися урочисті вручення документів про освіту

У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями та рідною школою. Це свято для багатьох є тим кордоном, за яким учні стають дорослими людьми. Цей день залишиться в пам'яті кожного випускника, як справжнє свято.

15:41:02 21.07.2023

Турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ

22 липня о 10:00 на футбольному полі Устинівського ліцею Устинівської селищної ради (вулиця Ювілейна, 16, смт Устинівка) відбудеться благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних сил України.

15:33:20 20.07.2023

Онлайн-опитування молоді в рамках проєкту U-Report

З метою соціального моніторингу, участі громадськості, посилення розвитку громади та позитивних змін, Міністерством молоді та спорту у партнерстві з міжнародним молодіжним проєктом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) реалізовується проєкт U-Report.

08:19:08 20.07.2023

Всеукраїнський конкурс творчих проєктів "Код нації" до 32-ї річниці Незалежності України

У рамках Національного Фестивалю "Код Нації" до 32-ї річниці Незалежності України громадською організацією "Молоде Покоління" та благодійним фондом "Відсоток Небайдужих" оголошено Всеукраїнський конкурс творчих проєктів "Код Нації" (далі-Конкурс).

15:02:20 19.07.2023

АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ

З 01 червня 2023 року на території громади стартував загальнодержавний соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України” з фаховим тренерем. Даний проєкт  об'єднує  мешканців громади різного віку, популяризує активний спосіб життя. Він входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

09:55:13 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь