A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

День зустрічі птахів

З метою активізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів з березня по квітень 2023 року комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу «День зустрічі птахів».

11:17:59 21.04.2023

Кубок області з велосипедного туризму

08 квітня відбувся ІІ відкритий кубок області зі спортивного туризму – велосипедний туризм серед школярів та вихованців закладів позашкільної освіти на території парку "Перемоги" в м. Кропивницький. Ця подія зібрала разом найкращих велотуристів з усієї області.

17:11:48 11.04.2023

Кубок області із спортивного орієнтування

На території Катеринівської громади Кропивницького району 09 квітня було проведено перший етап Кубку області зі спортивного орієнтування у 2023 році. Незважаючи на складні погодні умови, регламент змагань вдалось виконати повністю.

17:05:57 11.04.2023

Конкурс на кращий твір у техніці паперопластики «Герої без зброї» з тематики безпеки життєдіяльності в рамках акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації»

МЕТА: проведення пропагандистських заходів, спрямованих на популяризацію професії рятувальника, формування позитивної громадської думки про діяльність служби порятунку та підвищення рівня обізнаності населення з питань пожежної і техногенної безпеки.

15:30:19 07.04.2023

Мій рідний край – початок світу

«Мій рідний край – початок світу!» - саме під таким гаслом наші школярі провели весняні канікули. Рідний край — це рідна земля, місце, де ти народився та пройшли твої дитячі роки. Це та вулиця, той будинок, з якого щоранку біжиш до школи й куди повертаєшся. Там вільно дихається, там легко й радісно жити. І не важливо, чи буде це хатина в селі, шістнадцятиповерховий велетень на березі великої ріки або юрта в далекому лісі.

08:54:08 06.04.2023

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Початок атестації ІІ рівня, як і атестація загалом – справа дуже відповідальна, адже від її повноти, об’єктивності та правильності вчинених дій атестаційною комісією залежить не лише зростання професійності педагогічних працівників, а й можливість уникнути порушення прав та законних інтересів педагогічних працівників.

08:50:41 06.04.2023

Тиждень дитячого читання в закладах освіти

«Читання - ось найкраще навчання» - стверджує народна мудрість. Не погодитися з цими словами не можна. В цьому переконуєшся щоразу, коли мова заходить про роль книги в житті людини. Адже книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, інтерес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму.

08:46:29 06.04.2023

Виховуємо майбутніх переможців - в олімпіадах і по життю!

З метою виявлення і розвитку в учнів творчих здібностей, інтересу до наукової (науково-дослідницької) діяльності, сприяння професійній орієнтації школярів в Україні проводяться різноманітні інтелектуальні змагання на державному рівні.

16:52:43 29.03.2023

Робоча нарада з керівниками ЗЗСО

28 березня 2023 року начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради Ірина Кам’яна провела нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти громади щодо організації навчального процесу по завершенню весняних канікул. Також детально обговорено питання  відновлення та організації харчування в закладах освіти громади.  Учасники наради отримали дієві рекомендації щодо подальшої роботи в закладах освіти.

16:29:12 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь