A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Допомога від ЮНІСЕФ для закладів освіти

У межах ініціативи МОН спільно з ЮНІСЕФ та Першою леді України «Спільно до навчання» наша громада отримала допомогу для сховищ Устинівського, Новоігорівського та Інгульського ліцеїв  у вигляді:

11:45:00 02.03.2023

Облаштування місць компактного проживання

Завдяки тісній співпраці Устинівської селищної ради з міжнародною гуманітарною організацією «Лікарі без кордонів» вкотре покращено умови проживання внутрішньо переміщених осіб. Для забезпечення відповідного температурного режиму в приміщенні компактного проживання замінено 2 вікна на металопластикові та передано 2 масляні обігрівачі.

17:09:13 01.03.2023

Черговий тренінг по наданню психологічної допомоги

Сьогодні, 1 березня 2023 року психологи міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» провели для працівників соціальної сфери громади та психологів психологічного хабу «Ти не один!» черговий  тренінг із циклу тренінгів на тему «Турбота про себе». Під час тренінгу було обговорено організаційні аспекти роботи психолога з внутрішньо переміщеними особами. Було пропрацьовано вправи для  налагодження комунікації між батьками і дітьми та батьками і психологами. Під час тренінгу формували бачення і усвідомлення фахівцями особистих пріоритетних цінностей. Основою цінностей є людські потреби, котрі виступають як такі стани особистості, через які регулюється поведінка, визначається напрямок думок, почуттів і волі людини. Потреба представляє життєві необхідності людини, її індивідуальні цінності. Потреби пов’язані зі своєрідністю інтересів людини, її фізичними і психологічними особливостями, з її смаками. Також було опрацьовано сучасний підхід до постановки цілей через систему SMART. Система постановки SMART – цілей дозволяє на етапі визначення мети,  узагальнити всю наявну інформацію, встановити прийнятні терміни роботи, визначити достатність ресурсів, надати всім учасникам процесу ясні, точні, конкретні завдання.

17:07:46 01.03.2023

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023»

З метою формування екологічної культури особистості, її підготовки до цілісного сприйняття сучасних екологічних проблем, свідомого розуміння процесів, що відбуваються в природі в результаті людської діяльності з 6 по 10 лютого 2023 року для учнів та вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти області комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» було проведено заочний обласний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023» за темою « Дика природа».

17:05:06 01.03.2023

Усі свої здобутки й перемоги, наша рідна Україно, присвячуємо тобі!

Устинівська громада знову має важливу перемогу наших учнів!  05.02 та 11.02.2023 року відбувся обласний етап Всеукраїнської олімпіади з математики. І ось - підсумки підбито. На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, наказом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації від 24.02.2023 року №57-од, затверджено список переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА. Серед переможців – наша талановита розумниця, учениця 9 класу Криничненської філії Устинівського ліцею Устинівської селищної ради Заворітня Юлія, яка виборола І місце (керівник - Заворітня Тамара Миколаївна). Вітаємо Юлію та Тамару Миколаївну із таким гарним результатом! Дякуємо за старанну підготовку. Бажаємо наснаги та подальших успіхів, адже Юлія Заворітня буде представляти всю Кіровоградську область на Всеукраїнському рівні. Нам є ким пишатися! Кожна перемога - дуже важлива. Усі свої здобутки й перемоги, наша рідна Україно, присвячуємо тобі. Тримаємо освітянський стрій!

16:06:25 28.02.2023

Результати Всесвітнього Кубку до Дня рідної мови

До Міжнародного дня рідної мови, що відзначається 21 лютого, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості підготував і провів онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Український узвіз». Змагання, що входять у залік 6 етапу ХХІV відкритого Чемпіонату Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2022/2023 навчального року, відбулися 20-22 лютого 2023 року. Понад 700 учасників з Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей доєдналися до боротьби за Всесвітній Кубок. Кіровоградщину представляли майже всі громади області.

10:58:29 28.02.2023

Турнір з волейболу паркового

25 лютого 2023 року в с.Соколівському відбувся Турнір з волейболу паркового "КУБОК НЕЗЛАМНИХ" організований і проведений ГО ВФСТ КОЛОС в Кіровоградській області та Управлінням молоді та спорту Кіровоградської ОВА в яких взяла участь збірна команда Устинівської селищної територіальної громади.

17:22:00 27.02.2023

Ще одна вагома перемога наших зірочок!

Маємо нові здобутки у копілку перемог наших учнів! 5 лютого 2023 року пройшов ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Підбито підсумки. На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, наказом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації, затверджено список переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА. Серед переможців – наша учениця 8 класу Устинівського ліцею Устинівської селищної ради - Матьяш Анастасія (керівник - Сербіненко Олена Олексіївна).  Вітаємо Анастасію та Олену Олексіївну із гарним результатом! Пишаємося. Кожна така перемога дуже важлива. Бажаємо наснаги, нових злетів на благо рідної громади та України. Тримаємо освітянський стрій!

13:26:55 24.02.2023

IV сесії XIV скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей

21 лютого в сесійній залі Кіровоградської обласної ради розпочала роботу IV сесії  XIV скликання  Кіровоградського обласного парламенту дітей. Формат проведення – змішаний: 33 депутати в залі та 63 депутати дистанційно з підключенням до Zoom-конференції. Парламент дітей Устинівської територіальної громади представляли Юлія Пінчук, Вікторія Андрієнко, Задорожна Анастасія.

17:36:54 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь