A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Нарада з керівниками закладів освіти

Сьогодні відбулася нарада за участю керівників закладів освіти громади з питання «Дії населення на випадок радіаційної небезпеки». Перед початком нового 2023/2024 навчального року, департамент освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації організував он-лайн практикум до якого долучилися і наші освітяни. Дане питання є як ніколи актуальним в умовах сьогодення.

17:10:03 12.07.2023

Чарівна ніч

В рамках акції "Літо - 2023: наближаємо Перемогу!" для вихованців гуртків «Дивокрай» та євроклубу «Мрія» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради проведено виховний захід «На Купала нічка мала. В нас на вулиці Купала». Під час якого діти стали учасниками одного з найколоритніших, найяскравіших та найбільш самобутніх свят в українській культурі – Івана Купала. Співали купальські пісні, приймали участь у конкурсах з хороводами і танцями, плели вінки, стрибали через вогнище, дізналися про народні прикмети цього дня та цілющі властивості багатьох трав. Доторкнулися до традицій нашого народу!

13:23:01 11.07.2023

Насичений та цікавий тиждень!

З 03 по 07 липня 2023 року в рамках акції "Літо - 2023: наближаємо Перемогу!" для вихованців комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради було проведено ряд заходів: майстер-класи з виготовлення вітальної листівки, квітів з стрічок, «Купальниці» та «Купальського вінка», грали в ігри, приймали участь у конкурсі малюнків «Щаслива родина – щаслива дитина» до Дня родини.

13:21:27 11.07.2023

Обласний конкурс з флористики та фітодизайну, приурочений до 105-ої річниці від дня народження В.О.Сухомлинського

З метою пошуку і підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до художнього оформлення інтер’єрів закладів освіти засобами мистецтва, флористики, формування відповідних умінь і навичок, виховання в учнівської молоді екологічної та естетичної культури, ознайомлення дітей та молоді із сучасними тенденціями розвитку мистецтва флористики, досягненнями вітчизняної та зарубіжної флористики в червні 2023 року комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» було проведено обласний конкурс з флористики та фітодизайну, приурочений до 105-ої річниці від дня народження В.О.Сухомлинського.

13:20:25 11.07.2023

РЕКОРД УКРАЇНИ ВСТАНОВЛЕНО

    30 червня 2023 року вихованці комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради долучилися до акції «Серцем і думками – разом із захисниками!», яка проходила в рамках бізнес форуму «Жіноче лідерство в часи викликів».

13:40:12 03.07.2023

Державне свято

    З нагоди 27-ої річниці від дня прийняття основного закону – Конституції України та в рамках акції «Літо 2023: наближаємо Перемогу!» комунальним закладом «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради проведено пізнавальну програму «Твої права», майстер-клас «Народні символи України».

09:44:32 03.07.2023

Заходи в закладах освіти з нагоди Дня Конституції

Діти – наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, нашого роду, нашої Держави. І як би там не було, що б ми не робили, людство завжди прагне одного – зробити світ кращим для своїх нащадків. І наші воїни, йдучи на війну, захищаючи сьогодні Україну від Російської експансії, всі як один кажуть – я прийшов сюди, щоб захистити своїх дітей, щоб їм там, на вільній землі, жилося краще, і щоб вони ніколи не дізналися того жаху війни, якого зазнають їх тата і мами, перебуваючи на фронті. Так було завжди, і так буде.

17:59:43 28.06.2023

Літо – 2023: наближаємо Перемогу!

Ось і підходить до завершення перший місяць літа. Літні канікули – найулюбленіша пора для всієї дітвори! І зустріли його дітлахи з безліччю позитивних емоцій, приємних вражень та зарядом енергії. Адже червень  сповнений приємних несподіванок для учнів: захоплюючі екскурсії, в яких взяли участь 453 учні загальноосвітніх закладів громади, в тому числі 206 з числа пільгових категорій (багатодітні, малозабезпечені родини, діти учасників бойових дій, діти загиблих захисників, діти учасників АТО, ВПО, діти-сироти, діти під опікою, діти з ООП), розважально-ігрові та спортивні програми, інтелектуальні квести, вікторини, змагання до яких із задоволенням долучилися більше 2000 дітей. Різноманітні активності чекають на дітей всієї громади та гостей протягом літа в рамках дитячої акції «Літо – 2023: наближаємо Перемогу!». Долучайтеся.

17:40:54 28.06.2023

Благодійний матч з міні-футболу

На футбольному полі Устинівського ліцею Устинівської селищної ради сьогодні відбувся благодійний матч з міні-футболу між збірними командами с.Докучаєве та смт Устинівка на підтримку ЗСУ, приурочений до Дня Конституції України. Зустріч пройшла за підтримки Устинівської селищної ради. Поєдинок закінчився з рахунком 7:6 на користь команди смт Устинівка.

17:39:22 28.06.2023

Спортивне дозвілля

Тривають фізкультурно - оздоровчі заняття в рамках соціального проєкту “Активні парки - локації здорової України“ на території Устинівської селищної територіальної громади.

09:58:07 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь