A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ соціального захисту та охорони здоров‘я населення

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 14 грудня 2023 року, працівники Устинівської селищної ради та її комунальних закладів пройшли ходою до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» в центрі селища, щоб  вшанувати пам’ять загиблих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання та покладанням квітів.

16:12:19 14.12.2023

Захід до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

До Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Устинівському відділі Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  для безробітних громадян проведено інформаційний семінар за участі провідного спеціаліста відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Устинівської селищної ради .

13:53:27 11.12.2023

Допоможемо! Підтримаємо! Переможемо!

7 грудня в Устинівській громаді відбулася робоча зустріч із представниками ГО «Чистий аркуш». Метою заходу було надання методичних рекомендацій щодо дотримання законодавства України у сфері протидії торгівлі людьми, сприяння посиленню координації діяльності структур, які здійснюють заходи з даного напрямку в громаді, надання рекомендацій щодо ефективної та якісної допомоги постраждалим від торгівлі людьми, консультування з розробки та проведення інформаційних заходів з попередження торгівлі людьми для мешканців громади, надання тематичної друкованої продукції.

09:54:51 08.12.2023

Про реєстрацію ВПО з метою надання фінансової допомоги

30 листопада  2023 року Кіровоградською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України за підтримки Швейцарського Червоного Хреста здійснювалась реєстрація внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території громади, з метою надання фінансової допомоги.

16:56:39 30.11.2023

Конструктивний діалог- крок для досягнення спільної мети

З метою інформування військовослужбовців, осіб з інвалідністю внаслідок війни (далі – ветерани) та членів їх сімей про послуги та можливості 30 листопада 2023 року відділом соціального захисту та охорони здоров’я населення  проведено діалог з начальником Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Аллою Хохулею.

16:54:41 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь