Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ загальної та організаційної роботи

Покладання квітів з нагоди Дня примирення та Дня Перемоги над нацизмом

8 і 9 травня – День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього року цей день ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни Росії проти України. Нам знову довелося взяти до рук зброю та боронити свою свободу та рідну землю. Вислів «ніколи знову» Росія своїми злочинами стерла й розбомбила сотнями ракет. Подвиг наших дідів, за який український народ та Європа будуть вдячні до кінця життя – Росія обезцінила та забула.

17:05:33 08.05.2023

Прощання з Леонідом Кравцем

Сьогодні жителі села Березівка Інгульського старостинського округу та вся Устинівська громада попрощалися з військовослужбовцем, гранатометником механізованого батальйону, молодшим сержантом Кравцем Леонідом Васильовичем.

14:15:14 05.05.2023

Знову втрата в Устинівській громаді

Устинівська селищна рада з сумом сповіщає про смерть молодшого сержанта, гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону Кравця Леоніда Васильовича, 1979 року народження, жителя села Березівка, який помер 30 квітня 2023 року внаслідок захворювання під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в Харківській області.

15:55:04 04.05.2023

1 травня – День праці

З 2017 року в Україні День міжнародної солідарності трудящих відзначається як День праці. Це свято для всіх, хто своєю щоденною працею творить прийдешній день.

08:06:40 01.05.2023

Прощання з Віктором Когутом

Сьогодні, 29 квітня Устинівщина попрощалася з молодшим сержантом, водієм батальйону матеріального забезпечення Когутом Віктором Миколайовичем.

15:24:31 29.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь