A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

В Устинівській громаді працює психологічний хаб «Ти не один!»

В Устинівській громаді працює психологічний хаб «Ти не один!»

На базі КУ «Устинівський  інклюзивно-ресурсний центр» Устинівської селищної ради, що розташований за адресою: смт Устинівка вул.Об’їздна, 20 з 8 квітня 2022 року розпочинає роботу психологічний хаб Устинівської громади «Ти не один!». Психологічна допомога надаватиметься безкоштовно онлайн та офлайн психологами закладів освіти – через особисті зустрічі, дзвінки та повідомлення в мережі  Facebook. Телефонувати можна з понеділка по п’ятницю з  10:00 до 15:00 за телефоном координатора психологічного хабу 068-221-32-58, або ж відвідати його особисто за вищевказаною адресою. В інший період часу – телефонуйте на номер гарячої лінії селищного голови 098-329-13-06 і вас з’єднають з фахівцем

17:36 07.04.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

до уваги депутатів селищної ради

09:21 07.04.2022

ЯКЩО НЕОБХІДНА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА!

ЯКЩО НЕОБХІДНА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА!

Введення в Україні воєнного стану позначається на всіх сферах людського життя. Особливих змін зазнає освітня галузь. З-поміж актуальних питань в умовах воєнного стану найважливішими є організація психологічної підтримки дітей та батьків у складних ситуаціях та здійснення психолого-педагогічного супроводу дітей, особливо з числа внутрішньо переміщених осіб.

15:10 05.04.2022

РОБОТОДАВЦІ ЗМОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ КОМПЕНСАЦІЮ ВИТРАТ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ ВПО

РОБОТОДАВЦІ ЗМОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ КОМПЕНСАЦІЮ ВИТРАТ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ ВПО

Роботодавці зможуть отримувати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Такі зміни стали можливі завдяки урядовим ініціативам, а саме - ухваленню відповідної Постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року №331. 

14:11 04.04.2022

Двадцять третя сесія селищної ради

Двадцять третя сесія селищної ради

31 березня селищний голова Ігор Пеньков провів позачергову двадцять третю сесію  селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 18 депутатів із 22. Перед початком сесії присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув у війні з російським агресором.

10:01 01.04.2022

Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану

Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану

24 березня 2022 року набрав чинності Закон України від 15 березня 2022 року № 2136-IX «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», який визначає особливості трудових відносини працівників усіх підприємств, установ, організацій в Україні незалежно від форми власності, виду діяльності і галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами, у період дії воєнного стану, введеного відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану".

16:29 30.03.2022

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Без сумніву, ваша мужність, вірне служіння народу України, готовність прийти на допомогу в складні хвилини заслуговують на повагу та шану усього українського народу, ви своєю важливою справою постійно нагадуєте усьому світoві прo те, щo Україна у надійних руках.

15:04 28.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь