Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Публічна інформація

Застосування РРО/ПРРО

Державна податкова служба України повідомляє, що з 01.01.2022 набирають чинності положення абзацу четвертого пункту 61 підрозділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України згідно з якими фізичні особи - підприємці, що перебувають на спрощеній системи оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ - IV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) для здійсненні розрахункових операцій.

16:13:11 21.12.2021

Хустка — невід’ємна частина української культурної спадщини

   З нагоди Всесвітнього дня  української хустки фахівцями  Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  проведено  засідання клубу для молоді на тему «Хустина  для жінки  завжди актуальна”  за участі  представників  КЗ Устинівська центральна бібліотека Устинівської селищної ради  Олени Ткач і Тетяни Пінчук.

08:13:38 08.12.2021

Збройним Силам України – 30: запрошуємо приєднатися до професійної армії

  Сьогодні, 06 грудня, з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в  Устинівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  відбувся семінар з орієнтації  на службу  в Збройних  Силах  України  за участі   начальника 7 відділу  Кропивницького  районного  територіального  центру комплектування  та соціальної підтримки  Андрія Шевченка  та  начальника відділення рекрутингу та комплектування Євгена Чернікова .

15:26:24 06.12.2021

Правильний вибір професії – запорука життєвого успіху

У рамках обласної Декади профорієнтації молоді «Кар’єра: мрії та плани» фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для учнів 8-9 класів філії "Устинівська ЗШ І-ІІ ступенів " КЗ "Устинівське НВО" Устинівської селищної ради  проведено профорієнтаційний урок .

11:33:52 01.12.2021

Шановні мешканці! Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області

Повідомляє, що відповідно до договору ДП «Черкаський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» та ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області на території Устинівської селищної територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області проводитимуться роботи з державної інвентаризації земель лісогосподарського призначення державної власності.

17:17:14 29.11.2021

«Розфарбуємо світ в помаранчевий колір»: в Устинівці безробітні вчилися протидіяти домашньому насильству

Днями у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для безробітних громадян проведено інформаційний семінар «Ризики нелегальної трудової міграції». У заході взяли участь представники центральної бібліотеки Устинівської селищної ради Олена Ткач і Тетяна Пінчук.

14:12:40 29.11.2021

«Впевнено крокуємо в майбутнє»

    Днями, в рамках проведення обласної Декади  профорієнтації «Кар`єра: мрії та плани» фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для учнівської молоді комунального закладу “Димитровське  навчально-виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” Устинівської селищної ради” було проведено профорієнтаційний урок .

13:53:10 26.11.2021

Впевнене сьогодення і гарантоване майбутнє – легальна зайнятість

Днями у рамках обласної декади профорієнтації «Кар’єра: мрії та плани» в Устинівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбулося засідання  клубу для молоді «Назустріч успіху». Захід пройшов за участі головного юриста відділу «Устинівське бюро» Кропивницького  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Пономар.

13:16:55 23.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь