Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Публічна інформація

Уряд посилив правила для пасажирських перевезень у регіонах, де встановлений «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки

Уряд посилив правила для пасажирських перевезень у регіонах, де встановлений «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки

16:21:59 12.10.2021

Про перерахунок пенсій з 1 жовтня 2021 року

З метою підвищення соціального захисту найбільш вразливих верств населення, з 1 жовтня 2021 року відповідно до постанови КМУ від 16 вересня 2020 року № 849 “Деякі питання підвищення пенсійних виплат для окремих категорій осіб у 2021 році та в подальшому” встановлено щомісячну компенсаційну виплату в розмірі до 400 грн.

14:00:51 30.09.2021

Травматизм в осінньо - зимовий період.

 Долинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області інформує, що в осінньо-зимовий період значно зростає рівень травматизму серед працюючих.

10:32:25 30.09.2021

Реєстрація реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій

      Устинівська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що  реєстрація  реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) здійснюється в контролюючому органі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків. Для реєстрації РРО суб’єкт господарювання або представник суб’єкта господарювання подає до контролюючого органу заяву про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-РРО (далі – реєстраційна заява за формою № 1-РРО).

14:13:17 28.09.2021

На які активи фізичної особи не поширюються державні гарантії та звільнення від відповідальності?

Устинівська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області звертає увагу , що відповідно до п. 1 підрозділу 94 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – Кодекс) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною пунктом 3 цього підрозділу, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 1 січня 2021 року.

13:56:38 28.09.2021

У жовтні щочетверга на прямому зв’язку пенсійники Кіровоградщини

    У головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області щодня діє пряма телефонна «гаряча» лінія. Отримати детальні роз’яснення, консультативну допомогу ви можете за телефоном: (0522) 33-04-41.

14:22:52 27.09.2021

Робоча зустріч фахівців служби зайнятості зі старостою Устинівської селищної територіальної громади

 Директорка Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Світлана Макаренко провела робочу зустріч зі старостою сіл Степанівка, Степове, Орлова Балка, Брусівка   Устинівської селищної територіальної громади Вячеславом Любченком.

16:28:13 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь