Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою

ПРО ОБМЕЖЕННЯ РУХУ

В літню пору року температура асфальтобетонного покриття значно вища, ніж температура повітря. Це зумовлено його здатністю акумулювати сонячну енергію завдяки темній поверхні. Відбувається розм’якшення бітумів, що веде за собою втрату міцності асфальтобетону. З метою збереження дорожнього покриття та забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування Устинівська селищна рада повідомляє, що у зв’язку з підвищенням температури повітря відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 03 червня 2016 року № 235-р (із змінами, внесеними розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 07 червня 2019 року №781-р) введено обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування з 10 години ранку до 22 години включно, за виключенням автотранспорту військового призначення.

16:54:45 30.06.2022

Шановні жителі громади!

Відповідно до Законів України "Про благоустрій", "Про відходи" проводиться підписання договорів на вивезення твердих побутових відходів. Закликаємо всіх відповідально віднестись до збереження довкілля в нашому спільному домі. Заключення договорів на вивіз сміття здійснює КП "Комунальник" за адресою: 28600, вул.Ювілейна, 4, смт Устинівка, Кропивницького району, Кіровоградської області.

16:40:12 30.06.2022

До уваги власників, орендарів та користувачів земельних ділянок!

З метою збереження та відновлення лісових, зелених насаджень, недопущення фактів неконтрольованого самовільного їх вирубування, Устинівська селищна рада відповідно до Конституції України, Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про природно-заповідний фонд України» та постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №650 «Про затвердження Правил утримання та збереження полезахисних смуг, розташованих на землях сільськогосподарського призначення», попереджає власників, орендарів та користувачів земельних ділянок про недопущення випадків несанкціонованих рубок за межами населених пунктів, незаконного спилу полезахисних лісосмуг, незаконних рубок дерев на землях лісового фонду та необхідності дотримання вимог природоохоронного законодавства.

10:50:41 17.06.2022

Куди дівати сміття?

Проблема сміття є важливою та актуальною. Сміттєві полігони займають багато місця і швидко заповнюються. На території Устинівської селищної територіальної громади немає сортувальних ліній та сміттєпереробних підприємств. Тверді побутові відходи завозяться на сміттєзвалище. Часто громадяни не довозять їх до сміттєзвалища і залишають на в’їзді до нього, чим створюють екологічні проблеми.

16:35:03 16.06.2022

Щодо необхідності забезпечення вимог Закону України "Про землі енергетики і правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів" та "Правил охорони електричних мереж"

Доводимо до Вашого відома, що внаслідок порушення "Правил охорони електричних мереж" жителями населених пунктів, землевласниками, землекористувачами та іншими суб’єктами господарської діяльності - власниками (користувачами ) земель, на яких розміщуються об’єкти електромереж, впродовж останніх років почастішали випадки  аварійних вимкнень високовольтних  повітряних ліній електропередачі напругою 220-750 кВ.

13:52:29 17.05.2022

Благоустрій Устинівки

До благоустрою територій нашої громади з кожним днем долучається все більше її мешканців. Кожен працює на своїх територіях, докладаючи максимум зусиль, щоб підтримувати порядок та чистоту населених пунктів. Тож залишатись осторонь не змогли і працівники комунальних закладів відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради, які в черговий раз привели у належний санітарний стан територію на виїзді з Устинівки в напрямку села Докучаєвого.

11:47:49 10.05.2022

5 травня – Міжнародний день боротьби за права інвалідів

Міжнародний день боротьби за права інвалідів  щороку відзначається 5 травня. Цей день покликаний звернути увагу суспільства на проблеми, пов'язані із захистом прав людей з обмеженими можливостями. Свій початок історія Міжнародного дня боротьби за права інвалідів бере 5 травня 1992 року. У цей день люди з обмеженими можливостями з сімнадцяти країн одночасно провели перший загальноєвропейський день боротьби за рівні права і проти дискримінації інвалідів. З того часу подібні заходи проводяться кожного п'ятого травня.

10:42:20 05.05.2022

Благоустрій

Підтримувати чистоту наших вулиць, доріг, парків, прибудинкових територій, місць поховань є одним з головних завдань нашої громади .

11:52:55 29.04.2022

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЖИТЛА, ЯКІ БЕЗОПЛАТНО ПРИХИСТИЛИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Власники житла, які безоплатно прихистили внутрішньо переміщених осіб та бажають отримати компенсацію витрат за житлово-комунальні послуги повинні звернутись до відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства, охорони навколишнього природнього середовища та благоустрою Устинівської селищної ради не пізніше п’яти днів з дня закінчення звітного місяця (наприклад, для отримання компенсації за квітень місяць потрібно звертатись з 2 по 5 травня, компенсація за травень звертатись з 1 по 5 червня і т.д.).

16:54:07 27.04.2022

Щорічна всеукраїнська акція "За чисте довкілля?

На території нашої громади 15 квітня поточного року було проведено День благоустрою в рамках щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля ″. Мета заходу – забезпечення утримання територій у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення.

16:28:08 18.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь