A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою

Осіннє прибирання територій від опалого листя

Закінчується жовтень – найкрасивіша осіння пора, коли дерева вбрані у теплі різнобарвні кольори. Нажаль, природа готується до зимового відпочинку і рослини скидають на землю своє гарне вбрання. Це означає, що слід прибирати територію від опалого листя. Тому, 22 жовтня 2021 року працівники Устинівської селищної ради та її структурні підрозділи, окремі громадяни вже включилися у «боротьбу» з опалим листям.

09:20:17 23.10.2021

Дякуємо за допомогу в благоустрої громади

   Устинівська селищна рада висловлює найщирішу вдячність депутату Кіровоградської обласної ради Максиму Олеговичу Собку за допомогу в покритті щебнево-піщаною сумішшю дороги до кладовища на другій сотні в смт Устинівка.  Депутат надав 100 тонн суміші відсіву та щебеню . Також дякуємо  депутатам фракції «Добробут» Устинівської селищної ради Віталію Володимировичу Присяжнюку та Валентину Петровичу Косаревичу, які власною технікою доставили та розпочали роботу по  розгортанню матеріалів, ФГ «Присяжнюк-Агро», яке забезпечило проведення робіт  дизпаливом  та екскаватором. Також активно долучилися до виконання  робіт  працівники КП «Комунальник» та небайдужі місцеві жителі селища. На сьогодні, 18 жовтня,  всі роботи завершено.

15:43:00 18.10.2021

Благоустрій громади

        Устинівською селищною радою за  кошти місцевого бюджету було придбано лавки в кількості 5 штук, які наразі вже встановлено по вулиці Ювілейна.

16:17:10 12.10.2021

Проводимо ремонт громадських криниць

        За ініціативи селищного голови І. Пенькова 5 серпня 2021 року працівниками КП «Комунальник» було виконано заміну старого аварійного колодязного зрубу по вулиці Заводська ,5 в смт Устинівка, а також проведено поточний ремонт громадської криниці   по вулиці  Мазуренка .

10:43:18 10.08.2021

До уваги жителів громади! Почався сезон весняного благоустрою територій

    З початком квітня на території Устинівської селищної територіальної громади розпочато проведення заходів з благоустрою населених пунктів. Так, санітарна очистка вже відбувається на території сіл Седнівка, Олександрівка, Ганно – Леонтовичеве, Криничне. Частково роботи були проведені і на території селища Устинівка. В ході благоустрою упорядковуються кладовища, толоки, парки, сквери, узбіччя доріг, фарбуються бордюри.

16:00:25 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь