Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ загальної та організаційної роботи

Щодо закриття поштових відділень

В зв’язку з складною ситуацією щодо роботи поштових відділень, яка склалася на території нашої громади, працівниками Устинівської селищної ради було проведено роботу серед населення. Підготовлено колективні звернення від жителів сіл з підписами та направлено лист № 02-22/2077/1 від 08.09.2021р. з відповідними копіями підписів та звернень директору Кіровоградської дирекції АТ «УКРПОШТА» С.Протасову, в якому Устинівська селищна рада гарантувала співпрацю та підтримку Укрпошті в питанні недопущення закриття відділень по селах нашої громади.

17:07:37 11.11.2021

Відзначення працівників соціальної сфери

З нагоди професійного свята голова Устинівської селищної ради Ігор Пеньков привітав працівників соціальної сфери Устинівської селищної територіальної громади та побажав наснаги, міцного здоров’я, щастя, добробуту та родинного благополуччя.

16:16:30 08.11.2021

Нові правила пасажирських перевезень на час карантину

З 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із “жовтим”, “помаранчевим” чи “червоним” рівнем епіднебезпеки будуть дозволені за умови наявності у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів одного із цих документів:

16:02:17 08.11.2021

Лікарська таємниця завдяки розвитку ЕСОЗ. Роз’яснення НСЗУ 29.08.20.

Дотримуватися правил конфіденційності має кожен працівник медзакладу, якому стає відома інформація про стан здоров'я людини. Право пацієнта на медичну таємницю закріплене в Основах законодавства України про охорону здоров’я, Цивільному кодексі України, Кримінальному кодексі України.

13:46:30 08.11.2021

Ковідний сертифікат та інші електронні сервіси для пацієнта. Пресбрифінг НСЗУ 22.07.21.

Вперше в Україні з’явилися реальні дані щодо стану медичної сфери після створення електронної системи охорони здоров'я (ЕСОЗ). Вона відіграє ключову роль у процесах трансформації. Завдяки електронним даним процеси у медицині стали відкритішими та прозорішими.

13:44:24 08.11.2021

Переваги та розвиток електронної системи охорони здоров'я. Результати пресбрифінгу НСЗУ 29.10.20.

Розвиток інформаційно-комунікаційних технологій в охороні здоров’я сприяє докорінним змінам. Все більше медичних закладів надають пацієнтам можливість онлайн-запису на прийом. З'явились корисні сервіси для пацієнта - електронний рецепт, електронне направлення, електронні медичні записи, електронна картка. Стартувала комплексна послуга єМалятко. Переваги електронних сервісів над паперовими - в зрозумілих алгоритмах, в однакових для всіх правилах.

13:43:47 08.11.2021

Електронні сервіси для пацієнтів. Роз’яснення НСЗУ 12.06.21.

Цифрова трансформація процесів охорони здоров’я насамперед поліпшує доступ до медичної допомоги для пацієнтів. Вона допомагає пацієнтам отримувати якісні медичні послуги. Але не перетворює медичного працівника на сервіс із надання послуг. І не виключає лікаря із процесу надання медичної допомоги.

13:41:09 08.11.2021

Як знайти лікаря, з яким укласти декларацію?

Чи існує електронна база лікарів первинної ланки, з якими можна укласти декларацію? Таке питання часто ставлять у коментарях. Всі дані про заклади ПМД, які мають договір з НСЗУ, про кожного лікаря, який працює в цих центрах, поліклініках та амбулаторіях, містяться в електронній системі охорони здоров'я. Це - відкрита інформація. Знайти її можна на нашому дашборді “Електронна карта місць надання первинної медичної допомоги” ? https://nszu.gov.ua/e-data/dashboard/pmd-map.

13:39:46 08.11.2021

Що таке електронна медична картка?

Електронна медична картка - це історія звернень та захворювань пацієнта, яка зберігається не на папері, а в електронній системі охорони здоров’я. Доступ до електронної медичної картки пацієнта має його сімейний або лікуючий лікар. При цьому, всю інформацію про пацієнта бачить лише його сімейний лікар, а необхідну для призначення лікування - лікуючий лікар

13:39:02 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь