A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ загальної та організаційної роботи

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО НАРАДУ

   Сьогодні, 20 травня 2021 року, селищним головою проведено апаратну нараду за участю  заступників селищного голови, секретаря селищної ради,  керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради, керівників  відділів та секторів апарату та інших виконавчих органів селищної ради.  

10:27:35 20.05.2021

Привітали учасників війни

      Напередодні свята Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 7 та 8 травня селищний голова Пеньков Ігор Олександрович, заступники селищного голови та старости сіл відвідали учасників Другої світової війни, привітали з наступаючим святом та вручили продуктові набори.

07:58:54 12.05.2021

Заступник селищного голови провів виїзний прийом громадян у Криничному

      27 квітня 2021 року в селі Криничному відбувся виїзний прийом громадян заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сусідком Г.А.  На зустріч з заступником селищного голови прийшли жителі села, яких турбують проблеми громади та можливі шляхи їх вирішення. Зокрема, були порушені питання щодо оплати за харчування в дитячому садочку, проблема з поводженням з безпритульними тваринами на території села, стягнення аліментів на дітей. На всі питання заступник селищного голови надав обґрунтовані відповіді щодо їх вирішення.

17:12:28 27.04.2021

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО НАРАДУ

    Сьогодні, 22 квітня 2021 року,  селищним головою проведено апаратну нараду за участю  заступників селищного голови, секретаря селищної ради,  керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради, керівників  відділів та секторів апарату та інших виконавчих органів селищної ради.  

11:15:09 22.04.2021

Збори землекористувачів

              13.04.2021 року землекористувачі (орендарі земельних ділянок та одноосібники) Криничуватки і Березуватки зібралися в Криничуватському сільському будинку культури для вирішення важливого питання життєдіяльності громади, а саме про внесок кожного з присутніх у вирішення соціальних проблем території. На зборах був присутній заступник селищного голови Сусідко Г.А. Велося активне обговорення та вносилися конструктивні пропозиції. В результаті дискусії  дійшли згоди та прийняли рішення  про добровільну участь у наданні благодійної допомоги на соціально-економічний розвиток територіальної громади. Також  було створено ініціативну групу (Гончаров В.С., Кажан С.М., Ладик В.П.), яка буде визначати першочерговість проблеми  і контролювати її вирішення.

10:39:00 14.04.2021

Прибирання території працівниками селищної ради та жителями Устинівської територіальної громади

       Відповідно до розпорядження селищного голови від 05 квітня 2021 року №55-р на території селищної територіальної громади сьогодні, 9 квітня 2021 року, відбулось прибирання та приведення у належний стан парків, скверів, меморіалів, вулиць, тротуарів, квітників та інших зелених насаджень. До роботи залучились працівники Устинівської селищної ради та жителі громади. Питання благоустрою територіальної громади знаходиться на контролі у селищного голови. Тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити громаду чистою, охайною та привабливою.

17:27:56 09.04.2021

Селищний голова провів виїзний прийом громадян у Седнівці

              07 квітня 2021 року  в селі Седнівка відбувся виїзний прийом громадян селищним головою І.О. Пеньковим.  На зустріч з головою прийшли жителі села, яких турбують проблеми громади та можливі шляхи їх вирішення. Зокрема, були порушені питання щодо завершення ремонту місцевого ФАПу, укомплектованості Седнівської школи I-III ступенів учнями, проблема з безперебійним постачанням електроенергії, подання заяви про виділення земельної ділянки та проблеми соціально-побутового характеру. На всі питання селищний голова надав обгрунтовані відповіді і  конструктивні пропозиції  щодо їх вирішення.

16:26:32 08.04.2021

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ

               Сьогодні, 01 квітня 2021 року,  селищним головою проведено апаратну нараду за участю  заступників селищного голови, секретаря селищної ради,  керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради, керівників  відділів та секторів апарату та інших виконавчих органів селищної ради.  

17:01:38 01.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь