Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

МОЛОДІЖНА РАДА

Установчі збори Молодіжної ради

30 травня 2023 року в приміщенні Устинівської селищної ради відбулись установчі збори по формування складу Молодіжної ради при Устинівській селищній раді. Відкрила засідання уповноважений представник ініціативної групи - заступник селищного голови Наталія Сівова та ознайомила присутніх з порядком денним установчих зборів. Шляхом голосування учасників засідання, було обрано голову, секретаря та лічильну комісію установчих зборів. Кожен кандидат до складу Молодіжної ради презентував себе, та своє бачення щодо роботи у Молодіжній раді. За результатами обговорення на установчих зборах сформовано склад Молодіжної ради шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які подали встановлені документи та особисто присутні на засіданні. На черзі затвердження складу Молодіжної ради депутатським корпусом Устинівської селищної ради.

15:06:49 31.05.2023

Засідання установчих зборів Молодіжної ради

Установчі збори  Молодіжної ради при Устинівській селищній раді відбудуться 30 травня 2023 року о 14:00 годині в приміщенні Устинівської селищної ради за адресою: смт Устинівка, вул. Ювілейна, 2. За результатами перевірки поданих заяв  до участі у засіданні допущено та братимуть участь такі кандидати:

09:06:12 25.05.2023

Засідала ініціативна група

16 травня 2023 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталії Сівової відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Устинівській селищній раді. На засіданні члени ініціативної групи перевірили подані документи кандидатів на включення до складу Молодіжної ради при Устинівській селищній раді. За результатами перевірки відповідності поданих документів було вирішено допустити до участі в установчих зборах  Молодіжної ради, які відбудуться 30 травня 2023 року о 14:00 год в приміщенні Устинівської селищної ради, таких кандидатів:

09:25:00 18.05.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування складу Молодіжної ради при Устинівській селищній раді

За організаційної підтримки Устинівської селищної ради установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Устинівській селищній раді відбудуться 30 травня 2023 року за адресою: смт. Устинівка, вул. Ювілейна буд 2,  адміністративне приміщення Устинівської селищної ради. Початок зборів о 10:00 год.

16:58:33 11.04.2023

Засідання по створенню Молодіжної ради

Сьогодні, під головуванням заступника селищного голови з питань  діяльності виконавчих органів ради Наталії Сівової відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Устинівській селищній раді.

17:57:17 10.04.2023

Утворено ініціативну групу

Устинівською селищною радою прийнято рішення від 17 лютого 2023 року №2097 про створення Молодіжної ради при Устинівській селищній раді та затверджено положення про неї.

14:51:36 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь