Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Питання протидії домашньому насильству обговорили з безробітними

Питання протидії домашньому насильству обговорили з безробітними

 «Світ без насильства» - саме таку тему обговорювали сьогодні на засіданні клубу для молоді, що відбулося у  рамках  обласної Декади  профорієнтації  молоді «Погляд у майбутнє». На захід фахівці Устинівської районної філії обласного центру зайнятості запросили головного спеціаліста відділу «Устинівське бюро» Кропивницького  місцевого центру  з надання  безоплатної  вторинної   правової допомоги Наталію Пономар.

13:21 27.04.2021

Зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС

Зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС

            Сьогодні, 26 квітня відбулася зустріч селищного голови Ігоря Пенькова з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Голова теплими словами подякував присутнім за їхній героїчний подвиг при ліквідації техногенної катастрофи та запропонував вшанувати пам’ять про загиблих покладанням квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам, який знаходиться у місцевому парку.

16:21 26.04.2021

Наведемо лад спільними зусиллями

Наведемо лад спільними зусиллями

                     З настанням весняного тепла   стало традицією проведення  суботників з прибирання довкілля, прибудинкових територій та територій біля об’єктів інфраструктури.

14:33 26.04.2021

Відбудеться засідання виконавчого комітету

Відбудеться засідання виконавчого комітету

           Відповідно до розпорядження  селищного голови від 20.04.2021 р. №70 «Про скликання  чергового засідання виконавчого комітету» 27 квітня 2021 року о 10 годині відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Устинівської селищної ради. Місце проведення – зал для засідань (смт Устинівка, вулиця Ювілейна,2, 3-й поверх).

11:57 26.04.2021

Чорнобиль для нас ніколи не стане минулим!

Чорнобиль для нас ніколи не стане минулим!

Минуло 35 років від того  дня, коли страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції розділила нашу епоху на «до» і «після». Одну з найбільших світових  катастроф знає і пам’ятає весь світ. І насамперед – Україна, в серці  якої та на землі залишилася незагоєна рана.

08:09 26.04.2021

Засідання оргкомітету

Засідання оргкомітету

              22 квітня 2021 року під головуванням селищного голови  Ігоря Пенькова відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення  заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

08:28 23.04.2021

Ростіть липи…

Ростіть липи…

             Устинівською селищною радою було закуплено у ДП «Долинський лісгосп» шістдесят саджанців липи крупнолистової.  20 квітня працівники селищної ради разом з активістами  висадили  дерева на виїзді із селища в напрямку села Докучаєвого. Ростіть липи, прикрашайте устинівську землю, радуйте пишним цвітінням і чудовим ароматом мешканців селища.

09:43 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь