A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Вилучення роздрібного акцизу призведе до неповоротної втрати ресурсів громад

Вилучення роздрібного акцизу призведе до неповоротної втрати ресурсів громад

      Уряд України ініціював вилучення з бюджетів громад 5% роздрібного акцизу з тютюну і заклав відповідну норму в законопроєкт. Через це муніципалітети можуть втратити 2,4 млрд грн, а справедливих компенсаторів для кожної громади Мінфін не може запровадити.

13:16 25.05.2021

Відбудеться засідання виконавчого комітету

Відбудеться засідання виконавчого комітету

       Відповідно до розпорядження  селищного голови від 17.05.2021 р. №89-р «Про скликання  чергового засідання виконавчого комітету» 25 травня  2021 року о 10 годині відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Устинівської селищної ради. Місце проведення – зал для засідань (смт Устинівка, вулиця Ювілейна, 4, 3-й поверх).

15:54 21.05.2021

Святкова хода

Святкова хода

20 травня 2021 року з нагоди святкування  Дня вишиванки відбулася урочиста хода за  участю селищного голови Ігоря Пенькова, заступників селищного голови, керівників відділів та секторів Устинівської селищної ради та учнів і вчителів КЗ «Устинівське НВО ЗШ І-ІІІ ступенів». Святкова колона  майоріла  різнобарв’ям вишиванок. Гарного настрою додали працівники відділу культури, туризму та культурної спадщини, які  підготували змістовну концертну програму  та виставку робіт майстрів української вишивки.

16:35 20.05.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

Вчора, 19 травня 2021 року відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та відзначенню Дня Конституції України, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія Сівова.

14:35 20.05.2021

Восьма позачергова сесія селищної ради

Восьма позачергова сесія селищної ради

19 травня селищний голова Ігор Пеньков провів позачергову восьму сесію  селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 20  депутатів із 22.

11:23 20.05.2021

Вишиванка є символом нескореності, сучасною зброєю та нерозривним зв’язком поколінь

Вишиванка є символом нескореності, сучасною зброєю та нерозривним зв’язком поколінь

Вишиванка — це не тільки прадавня частина гардеробу нашого народу, що передавалась нащадкам та служила оберегом для його власника. Сьогодні, як і колись, вишита сорочка є надважливою річчю для кожного українця. Чи знали ви, що в минулому вишиванка була підставою для цькування, що вона рятувала в голодомор (її обмінювали на хліб), що її закопували в землю, аби зберегти для майбутніх поколінь, бо вважалась найдорожчим предметом в родині? Про глибоке значення української вишитої сорочки, її роль в сучасній боротьбі проти агресора та історію появи такого свята як Всесвітній день вишиванки,

16:31 19.05.2021

ДО ВІДОМА ПАСІЧНИКІВ

ДО ВІДОМА ПАСІЧНИКІВ

         Відділ земельних відносин та агропромислового розвитку Устинівської селищної ради  доводить до відома пасічників колишньої Димитрівської сільської ради, що згідно повідомлення гр. Трофимовича Сергія Павловича буде проводитися хімічний обробіток посівів сільськогосподарських культур препаратами інсектецидно-фунгіцидної дії наземним методом з 19 травня по 01 червня 2021 року.  

14:25 19.05.2021

Засідання оргкомітету

Засідання оргкомітету

         18 травня 2021 року  відбулося засідання оргкомітету  з підготовки та відзначення  на території Устинівської громади  Міжнародного дня захисту дітей. В засіданні взяли участь  заступники селищного голови  Наталія  СІВОВА    та  Геннадій  СУСІДКО, а також керівники структурних підрозділів селищної ради.

17:42 18.05.2021

До  Міжнародного дня музеїв

До Міжнародного дня музеїв

                18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято. Міжнародний день музеїв з’явився  у календарі в 1977  році, коли Міжнародною радою музеїв (ICOM)  було прийнято рішення про встановлення цього свята і з 1978 року цей день відзначається щорічно більш ніж у 150 країнах світу. З 1992 року у кожного Міжнародного дня музеїв є своя тема і Міжнародна рада музеїв надає огляд, пов’язаних з даною темою заходів, роблячи їх доступними для всіх. Тема Міжнародного дня музеїв 2021:  «Майбутнє музеїв: відновлення і переосмислення».   

16:36 17.05.2021

День пам’яті жертв політичних репресій

День пам’яті жертв політичних репресій

Цей День пам’яті і скорботи про жертви, які загинули або постраждали в Україні в наслідок політичних репресій комуністичного режиму, спочатку з’явився в національному календарі країни наприкінці 90-х років і носив назву "День пам’яті жертв голодомору", відображаючи в своєму формулюванні одне з найтяжчих злочинів проти людяності тієї безжальної влади. Відзначався в четверту суботу листопада (Указ Президента України № 1310/98 від 26-го листопада 1998-го року). Потім, згідно з Указом Президента України № 1181/2000 від 31-го жовтня 2000-го року, цей пам’ятний День був перейменований і став називатися «День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій». Указом від 15-го липня 2004-го року №797/2004 було встановлено назву «День памяті жертв голодоморів та політічніх репресій». Надалі, згідно Указу Президента України №431/2007 від 21-го травня 2007-го року, з метою належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, відродження національної пам’яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людяності, дні пам’яті жертв голодоморів та жертв політичних репресій виділили в окремі пам’ятні дати. «День пам’яті жертв голодоморів», як і колись, відзначається в четверту суботу листопада, а «День пам’яті жертв політичних репресій» - щорічно у третю неділю травня.

03:09 16.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь