A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Засідання оргкомітету

Засідання оргкомітету

           19 липня 2021 р. відбулося засідання оргкомітету  з нагоди відзначення Дня незалежності України,  Дня Державного Прапора України  та Дня Устинівської селищної територіальної  громади під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Н.М. Сівової. 

11:01 20.07.2021

Проведено квест – гру

Проведено квест – гру

     16 липня 2021 року біля Устинівського  будинку культури, для дітей в парковій зоні  було проведено квест – гру з пошуку скарбів «Це моя земля-буду  її патріотом». Захід організований Центром надання соціальних послуг, сектором служби у справах дітей та відділом культури Устинівської селищної ради.

14:00 19.07.2021

На Кіровоградщині втілюють проєкти програми Президента України Володимира Зеленського #Великебудівництво

На Кіровоградщині втілюють проєкти програми Президента України Володимира Зеленського #Великебудівництво

Один з наймасштабніших – міст через річку Синюха поряд із Новоархангельськом у рамках ремонту дороги державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.

10:58 16.07.2021

#ВеликеБудівництво #дороги

#ВеликеБудівництво #дороги

У Кіровоградській області ремонтують трасу М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка. Роботи тривають у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Трасу відновлять по всійпротяжності із усіма штучними спорудами.

10:44 16.07.2021

Добрі справи – приклад для наслідування

Добрі справи – приклад для наслідування

  В рамках проекту розвитку територій громади та участі у ньому сільгосптоваровиробників, які проводять свою діяльність на території  Устинівської селищної громади, ТОВ «Агрокомплекс» придбало будматеріали для ремонту Седнівського НВК та новий посуд для їдальні цієї школи. Селищний голова Ігор Пеньков, директор Седнівського НВК Оксенюк Є.В., староста села Седнівка Тетяна Гуслєнкова та місцеві жителі щиро вдячні керівництву ТОВ «Агрокомплекс» і особисту депутату обласної ради Міщенку В.П. за надану допомогу.

13:08 14.07.2021

Дев’ята сесія селищної ради складалась з двох пленарних засідань 30.06.2021р. та  06.07.2021р.

Дев’ята сесія селищної ради складалась з двох пленарних засідань 30.06.2021р. та 06.07.2021р.

 Депутати вирішили питання затвердження передавальних актів колишніх сільських рад,  регламенту  ради у новій редакції, прийняли ряд регуляторних актів  та програм. Значну частину рішень було розглянуто та прийнято щодо надання земельних ділянок громадянам у власність. Також було і відмовлено у наданні земельних ділянок громадянам в зв’язку з незавершеною інвентаризацією вільних земель на території Устинівської селищної ради та з інших причин.

15:40 09.07.2021

Опікунська рада

Опікунська рада

   08 липня 2021 року відбулося засідання опікунської ради при виконкомі  Устинівської селищної ради. В засіданні взяли участь  всі члени опікунської ради  в повному складі.   Провела засідання  заступник  голови опікунської ради, секретар селищної ради ОМЕЛЬЧЕНКО  Любов.  В ході  засідання опікунської ради  було розглянуто заяву опікуна про надання дозволу про вчинення правочину щодо відмови від майнового права повнолітнього недієздатного підопічного. Винесено рішення відповідно до чинного законодавства та з метою соціального захисту майнових прав повнолітньої  недієздатної особи.

16:48 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь