A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Відбудеться засідання виконавчого комітету

Відбудеться засідання виконавчого комітету

 Відповідно до розпорядження  селищного голови від 14.09.2021 р. №162-р «Про скликання  чергового засідання виконавчого комітету» 28 вересня  2021 року о 10.00 годині відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Устинівської селищної ради. Місце проведення – зал для засідань (смт Устинівка, вулиця Ювілейна, 2, 3-й поверх).

14:50 21.09.2021

Громадо, приєднуйся

Громадо, приєднуйся

 17 вересня   Устинівська територіальна  громада  приєдналася до проведення Всесвітнього дня прибирання, ініційованого громадською організацією «LET’S DO IT UKRAINE».

15:46 17.09.2021

Привітали рятівників з професійним святом

Привітали рятівників з професійним святом

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, особистий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби нагороджено Грамотами Устинівської селищної ради:

13:06 17.09.2021

З Днем фармацевта!

З Днем фармацевта!

В Україні стало доброю традицією  18 вересня святкувати  День  фармацевтичного працівника . Встановлення державного професійного свята – це визнання  соціальної важливості та значимості професії провізора в суспільстві з метою забезпечення населення і закладів охорони здоров’я ефективними та якісними лікарськими засобами.  З нагоди професійного свята Устинівська селищна рада вітає працівників фармацевтичної галузі та зиче наснаги, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя. Нехай праця на благо людей приносить вам задоволення та прибуток, а доброзичливість, уважність та професіоналізм плідно сприяють новим звершенням.

12:46 17.09.2021

Зі святом, Днем рятівника !

Зі святом, Днем рятівника !

17 вересня – День працівників цивільного захисту України святкують працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони.  Це свято об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим. Кожен  тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа, ліквідована аварія – це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності.  Користуючись нагодою Устинівська селищна рада вітає працівників, ветеранів служби цивільного захисту з професійним святом та бажає рятівникам міцного здоров’я, затишку та достатку, якомога менше тривожних викликів.

07:49 17.09.2021

Продуктовий набір доставлено за призначенням

Продуктовий набір доставлено за призначенням

    За ініціативи селищного голови Пенькова І.О., дякуючи чуйності  мешканців Устинівської селищної територіальної громади  було сформовано  продуктовий набір (картопля, цибуля, часник, олія, цукор, мука, крупи, макаронні вироби, овочі), який 15 вересня доставлено  в Кропивницький і передано представникам обласного клінічного госпіталю ветеранів війни Кіровоградської обласної ради. Дякуємо  всім, хто долучився до цієї акції, тим хто вболіває за долю наших захисників, що лікуються та відновлюють сили у вказаному госпіталі. Щиро вдячні депутату обласної ради Міщенку В.П. за надані продукти, які передала помічник  депутата Вікторія Олійник.

15:46 16.09.2021

ПОДЯКА

ПОДЯКА

    Устинівська селищна рада висловлює щиру  вдячність керівникам підприємств ПП "Агротранссервіс" Абрамяну Юрію Саркісовичу та ФГ "Агросервіс" Абрамяну Вартану Юрійовичу за те, що в черговий раз  не залишилися байдужими та перейнялися питанням ремонту доріг в селищі Устинівка. Ваша допомога територіальній громаді є неоціненим внеском у розвиток благоустрою селища. Дякуємо за вашу громадську позицію, за увагу до проблем мешканців громади та бажаємо  успіхів у всіх справах і починаннях!

11:59 10.09.2021

Подяка

Подяка

    Устинівська селищна рада висловлює щиру вдячність депутату селищної ради Юдіну Д.А. за допомогу у придбанні оргтехніки, яку передала  Гаврилюк Л.М. Надіємося на плідне партнерство і співпрацю на благо нашої громади.

16:34 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь