A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Вічна пам’ять !

Вічна пам’ять !

         2 серпня 2015 року, рятуючи своїх поранених побратимів, під мінометним обстрілом, в селі Зайцеве поблизу Артемівська Донецької області, загинув наш земляк Правосудько Ігор  Миколайович.

08:00 02.08.2021

Дорогі діти!

Дорогі діти!

     Якщо ви любите весело проводити  час запрошуємо 30 липня 2021 року до Устинівського будинку культури на ігрову розважальну програму «Щасливе дитинство».

10:15 29.07.2021

#ВеликеБудівництво на Кіровоградщині

#ВеликеБудівництво на Кіровоградщині

   Реконструкція Олександрійського міського палацу культури завершиться вже цього року. Згідно з проектом, залишилося з нуля реконструювати фонтан на прилеглій території, провести зовнішнє освітлення та виконати благоустрій.

15:13 28.07.2021

Зробіть щеплення – захистіть себе та рідних

Зробіть щеплення – захистіть себе та рідних

           Станом на 27 липня 426 мешканців Устинівської територіальної громади отримали щеплення від СОVID-19 у повному обсязі (2 дози). 99 осіб отримали по одній дозі вакцини CoronaVac  та 147 осіб  - вакцини Pfaizer,  ці громадяни отримають другу дозу згідно графіку щеплень.

16:41 27.07.2021

До Дня хрещення Київської Русі - України

До Дня хрещення Київської Русі - України

            25 липня 2008 року  День хрещення Київської Русі був оголошений державним святом України, яке відзначається 28 липня – у день пам’яті рівноапостольного князя Володимира - хреститиля Київської Русі, одного із засновників і покровителів нашої державності. На Русі про християнство знали і раніше, але  вирішальним для процесу християнізації є введення цієї релігії як державної у 988-990 роках.

16:41 27.07.2021

Дотримуйтеся правил благоустрою та громадського порядку

Дотримуйтеся правил благоустрою та громадського порядку

Правилами благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку встановлено права та обов’язки  установ, організацій, громадян, фізичних  осіб- підприємців по дотриманню в належному санітарному стані всіх об’єктів благоустрою: дворів,  парків,  вулиць,  дитячих і спортивних майданчиків тощо. Зараз, в період літнього відпочинку дітей, збільшилося відвідування ними  громадських місць і разом з тим побільшало сміття, обгорток від морозива та цукерок на вулицях селища і сіл громади. Щотижня трапляються випадки руйнації інвентаря на спортивному та ігровому майданчиках  у парку, відірвані від парканів дощечки, кучі пластикових пляшок і пакетів. Дуже прикро, що більшість об’єктів руйнують самі ж жителі, які навпаки повинні оберігати і утримувати в належному стані майно громади.

13:19 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь