A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Про зустріч селищного голови з начальником Устинівської ДПІ

Про зустріч селищного голови з начальником Устинівської ДПІ

    Першого вересня цього року стартує кампанія з одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів. Триватиме ця кампанія  до 1 вересня наступного року. Про це повідомила  начальник Устинівської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області     Тетяна ДУБЧЕНКО під час  зустрічі з селищним головою Ігорем ПЕНЬКОВИМ.

15:09 03.09.2021

Привіт, улюблена школо!

Привіт, улюблена школо!

      Першовересневого ранку  2021 року  учні КЗ «Димитровське НВО ЗШ І-ІІІ ст.» зустрілись на святково прикрашеному  подвір’ї  улюбленої школи. Сяяли посмішками обличчя, лунали веселі мелодії, майоріли барви букетів.

16:55 01.09.2021

Вічна пам’ять героям-землякам

Вічна пам’ять героям-землякам

    В День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 29 серпня 2021 року селищний голова І. Пеньков, заступники та керівники відділів та секторів виконавчого комітету селищної ради та структурних підрозділів вшанували пам'ять загиблих в АТО покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам та хвилиною мовчання.

17:11 30.08.2021

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

29 серпня ми з особливою вдячністю згадуємо та вшановуємо пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

15:58 27.08.2021

Подяка

Подяка

    Проведення заходів з нагоди святкування  Дня Державного Прапора, 30-ї річниці Незалежності України та Дня громади стало можливим завдяки підтримці жителів громади, які надали благодійну допомогу – це агротоваровиробники, підприємці та активісти. Щире людське «дякуємо» від імені громади висловлюємо Міщенку В.П., Абрамяну В.Ю., Петренку А.А., Петренку В.А.,  Юдіну Д.А., Середенку О.М., Абрамяну С.Ю., Габріеляну А. Наша співпраця на благо громади завжди буде плідною та натхненною, а здобутки – вагомими і переконливими, тільки разом ми зможемо створити заможну громаду, в єднанні – наша сила!

17:17 25.08.2021

Устинівщина святкувала

Устинівщина святкувала

        23 серпня Устинівська громада відзначала державні свята - День  Прапора та День Незалежності України, а також  День громади.

13:01 25.08.2021

Встановлено національний рекорд

Встановлено національний рекорд

      Працівники та мешканці Устинівської селищної територіальної громади взяли участь у флешмобі на честь 30-ї річниці Незалежності України з одночасного онлайн-виконання гімну України  всіма територіальними громадами Кіровоградської області. До флешмобу долучилися  понад 5000 жителів з 49 громад області, чим було встановлено національний рекорд України.

09:48 25.08.2021

Встановлено артоб’єкт

Встановлено артоб’єкт

Перед адмінбудівлею Устинівської селищної ради встановлено артоб’єкт – Державний прапор України  - з нагоди  відзначення Дня Державного Прапора  та 30-ї річниці Незалежності України.

14:45 19.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь