A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Дякуємо за увагу до потреб громади

Дякуємо за увагу до потреб громади

Устинівська селищна рада вдячна керівнику СФГ «Роксолана» Больботу В.І.   за придбання інвентаря для виконання комунальних робіт   працівнику із села Сонцеве.  Дякуємо за увагу до потреб громади та надання допомоги. Бажаємо успіхів і благополуччя  Вам і Вашому підприємству.

11:00 30.09.2021

День пам’яті

День пам’яті

Сьогодні, 29 вересня секретар Устинівської селищної ради Л.П. Омельченко, секретар виконкому Царенко Н.І., методист музею історії Ільченко Ю.В.  поклали квіти до пам’ятника  жертвам трагедії,  які загинули внаслідок ліквідації єврейського населення у воєнні роки. У яру, поблизу села Ковалівка колишнього Устинівського району, внаслідок гітлерівської політики геноциду щодо єврейського населення,   були  розстріляні місцеві чоловіки, жінки та діти тільки тому, що вони були євреями.  Пам’ятати  про такі події потрібно завжди, аби не допустити їх повторення.    

13:46 29.09.2021

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТРАГЕДІЇ БАБИНОГО ЯРУ

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТРАГЕДІЇ БАБИНОГО ЯРУ

     Україну у ХХ столітті спіткало чимало трагедій, серед яких – Голодомор, Голокост, Волинська трагедія, депортація кримськотатарського народу.

08:00 29.09.2021

Ремонт колодязя

Ремонт колодязя

Воду з центрального колодязя в  селі Березівка полюбляють місцеві мешканці і  навіть жителі навколишніх сіл. Буває по воду  приїздять і з сусідньої Миколаївської області. Та під'їзд до колодязя зруйнувався, утворились вибоїни і  ями. Нещодавно Устинівська селищна рада надала  будівельні матеріали (цемент,фарбу) для того, щоб облаштувати прилеглу територію, відновити покриття. Працювали на цьому об'єкті комунальник Бєлічков Віталій, Тарасов Григорій, Бур'ян Євген.

13:48 27.09.2021

Всеукраїнський день дошкілля

Всеукраїнський день дошкілля

26 вересня  в Україні відзначається день дошкілля.   З  нагоди відзначення вашого професійно свята,  шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів, прийміть наші  найщиріші вітання! Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління найменших мешканців нашої громади.  Завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості незабаром вони стануть  повноцінними членами суспільства . Саме ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку на день радості й щастя! Тож бажаємо вам міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення мрій.  Нехай вам зажди всміхається доля!

15:39 24.09.2021

Заклади освіти працюють в звичному режимі!

Заклади освіти працюють в звичному режимі!

Устинівська селищна рада повідомляє, що незалежно від того, що наша країна з 23 вересня 2021 року перейшла у «жовту» карантинну зону -  всі загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади Устинівської громади працюють у звичному режимі, адже рівень вакцинації працівників закладів складає 80 і більше відсотка.

17:12 23.09.2021

Дванадцята сесія селищної ради

Дванадцята сесія селищної ради

22 вересня селищний голова Ігор Пеньков провів дванадцяту сесію  селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 13   депутатів із 22, депутат Кіровоградської обласної ради Валерій Міщенко, заступник селищного голови Наталія Сівова, старости та керівники структурних підрозділів селищної ради.

11:52 23.09.2021

День партизанської слави в Україні

День партизанської слави в Україні

Щорічно, 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави , як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові  і самого життя. Дії партизанських загонів та підпільних організацій нанесли непоправних збитків живій силі, інфраструктурі та техніці противника, здійснили неоціненний внесок у наближення Великої  Перемоги над фашизмом.   

16:04 22.09.2021

УВАГА! Посилені карантинні обмеження почнуть діяти з 23 вересня

УВАГА! Посилені карантинні обмеження почнуть діяти з 23 вересня

          Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму засіданні 21.09.2021 року прийняла рішення ввести «жовтий» рівень епіднебезпеки по всій території України.

11:22 22.09.2021

21 вересня – Міжнародний день миру

21 вересня – Міжнародний день миру

В Олександрівській сільській бібліотеці Устинівської селищної  ради працівники бібліотеки провели захід для дітей до міжнародного дня миру.

17:00 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь