A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Купальська ніч

Купальська ніч

Свято Івана Купала – одне з давніх (дохристиянських) свят східних слов’ян, яке пов’язане з давньослов’янською вірою та носить магічний характер – ритуальне очищення вогнем, ворожіння, гадання, ігри. 

13:20 06.07.2021

ПОДЯКА

ПОДЯКА

Селищний голова Ігор Пеньков і  КП «Комунальник» щиро вдячні підприємцям – сім’ї Нетис із смт Устинівки за надання допомоги  комунальному підприємству в придбанні робочого інвентаря, необхідного для покращення благоустрою селища.

16:49 05.07.2021

Устинівська громада – учасник проекту «Інтернет-субвенція 2021»

Устинівська громада – учасник проекту «Інтернет-субвенція 2021»

Доступ до якісного швидкісного інтернету — базова складова процесу цифровізації країни.  З цією метою на рівні нашої держави запроваджено  проект «Інтернет-субвенція 2021».  Реалізація даного проекту надасть технічну можливість українцям вперше підключитися до оптичного інтернету, а також підключити до нього навчальні, медичні, культурні заклади  та вперше покрити деякі українські села оптичними мережами.  Участь територіальних громад у даному проекті була добровільною та передбачала проходження декількох відбірних етапів на рівні Міністерства цифрової трансформації України. Устинівською селищною радою були подані відповідні заявки на участь у даному проекті. Координацію роботи та підготовку відповідних документів здійснював відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій селищної ради. В результаті проведеної роботи, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 червня 2021 року №622-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості», бюджет Устинівської селищної територіальної громади  отримає 5 294,1 тис. грн.. На даний час ми, як громада, що пройшла відбір, чекаємо на отримання коштів з держбюджету, після чого буде проведено прозорий тендер, по завершенню якого провайдери почнуть розбудовувати мережу.

09:47 30.06.2021

Фотозвіт про святкування Дня Конституції та Дня молоді

Фотозвіт про святкування Дня Конституції та Дня молоді

27 червня Устинівська селищна територіальна громада святкувала День Коституції України та День молоді. Святкування розпочалося з урочистої частини  нагородження кращих працівників почесними грамотами та подяками. Далі -  концертна програма  аматорів сцени територіальної громади. Цікаві конкурси, розваги,  дитячі атракціони манили до себе дітлахів, працювали фотозони.  На переможців конкурсів і змагань з волейболу, шашок, дартсу чекали подарунки та грошові винагороди.

19:59 28.06.2021

Інформація про виїзний прийом

Інформація про виїзний прийом

       23 червня 2021 року  в селі Криничуватка відбувся виїзний прийом громадян начальником та спеціалістами відділу соціального захисту і праці Устинівської селищної ради.  На зустріч  прийшли жителі села, яких турбують питання соціальної підтримки. Зокрема, були порушені питання щодо нарахування та виплати субсидії на природній газ, поновлення документів для нарахування субсидії в неопалювальний період, про умови та порядок призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та інші.  На всі питання  начальником відділу та спеціалістами надано обгрунтовані відповіді.

09:51 25.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь