A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

ВІЗИТ НА МОНАСТИРИЩЕ

ВІЗИТ НА МОНАСТИРИЩЕ

Для розвитку туризму в Устинівській громаді, з метою популяризації Устинівщини на рівні  країни та за її межами, підвищення її інвестиційної привабливості Устинівською селищною радою були розроблені та направлені до Кіровоградської обласної державної адміністрації пропозиції щодо включення ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Монастирище», який знаходиться на території Устинівської селищної територіальної громади, до програми розвитку туризму у Кіровоградській області на 2022-2026 роки.  І вже 13 травня 2021 року,  в  рамках ознайомлення із заказником «Монастирище»,  Устинівський селищний голова Ігор Пеньков  зустрічав з робочим візитом представників Кіровоградської обласної державної адміністрації на чолі з директором департаменту культури та туризму ОДА Ул’яною Соколенко.

07:15 15.05.2021

Передсвяткове прибирання

Передсвяткове прибирання

           06 травня працівники Устинівської  селищної ради та її структурних підрозділів вийшли на передсвяткове прибирання меморіалу загиблим воїнам, центральної алеї селища та території, що розташована біля мосту через річку Березівку. Проведено роботи по скошуванню трави, просапано квітники вздовж алеї, впорядковано територію меморіалу. Всі дружно і злагоджено працювали, тому і результат гарний. Такі заходи по прибиранню територій будуть регулярними і стануть нормою життя  громади.

13:59 07.05.2021

ПОДЯКА

ПОДЯКА

       Устинівська селищна територіальна громада висловлює подяку Кучеренку Максиму за виготовлення і передачу в користування громади артоб’єкта «Тризуб» ( з часів Київської Русі – символ влади), який встановлено перед адмінприміщенням селищної ради. Приємно, що молодь не стоїть осторонь корисних справ, а вносить  свій вклад в розбудову новоствореної громади, її культурний розвиток.

12:30 07.05.2021

Благоустрій селища  - щоденна турбота громади

Благоустрій селища - щоденна турбота громади

          Погодьтесь: усім нам приємно жити в чистих та затишних населених пунктах. Тож благоустрій  будь-якої території – дуже важлива справа. Не має значення, чи знаходиться вона біля вашого будинку, чи біля підприємства  де працюєте , чи це просто вулиця або сквер – все це формує думку про людей, які проживають в населеному пункті. В наших силах -активніше долучатися до   прибирання території нашого селища, щоб зробити його кращим, привабливішим і ошатним. 06.05.2021 року  колектив КНП «Устинівська лікарня » Устинівської селищної ради  також доклав зусиль до  загальної справи - весняного прибирання території.

12:23 07.05.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

05 травня 2021 року, під головуванням заступника селищного голови Наталії Сівової, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення у 2021 році Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

12:59 06.05.2021

ПОДЯКА ДЕПУТАТУ

ПОДЯКА ДЕПУТАТУ

          Адміністрація та колектив КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради  висловлюють щиру подяку депутату Кіровоградської обласної ради Міщенку Валерію Петровичу, який не стоїть осторонь існуючих проблем і допоміг вирішити питання по придбанню і встановленню вікон в будівлі стаціонару і харчоблоку лікарні.

14:42 30.04.2021

Про стан  проведення щеплення населення Устинівської селищної територіальної громади від коронавірусної хвороби COVID-19

Про стан проведення щеплення населення Устинівської селищної територіальної громади від коронавірусної хвороби COVID-19

            27 квітня 2021 року  Комунальним некомерційним підприємством  «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Устинівської селищної ради було отримано за розподілом від комунального некомерційного підприємства «Регіональний центр громадського здоров’я» Кіровоградської обласної ради нову партію вакцини «Vaccine AstraZeneca» в кількості 200 доз. Дана партія вакцини розрахована для щеплення вікової категорії населення 65+ та медичних працівників незалежно від віку. Дякуючи активній участі  медичних працівників, вакцина була використана за 2 дні.

13:50 30.04.2021

Профорієнтаційний урок для учнів: правильно обираємо професію

Профорієнтаційний урок для учнів: правильно обираємо професію

«Якщо ви вдало виберете працю і вкладете в неї душу, то щастя саме вас знайде». Словами відомого українського  педагога і психолога  Костянтина Ушинського розпочався профорієнтаційний урок (вебінар), що проведений в  рамках   обласної Декади  профорієнтації  молоді «Погляд у майбутнє» фахівцями Устинівської районної філії обласного центру зайнятості  для учнів 7-9 класів  Докучаєвської ЗШ І-ІІ ступенів.

13:23 27.04.2021

Питання протидії домашньому насильству обговорили з безробітними

Питання протидії домашньому насильству обговорили з безробітними

 «Світ без насильства» - саме таку тему обговорювали сьогодні на засіданні клубу для молоді, що відбулося у  рамках  обласної Декади  профорієнтації  молоді «Погляд у майбутнє». На захід фахівці Устинівської районної філії обласного центру зайнятості запросили головного спеціаліста відділу «Устинівське бюро» Кропивницького  місцевого центру  з надання  безоплатної  вторинної   правової допомоги Наталію Пономар.

13:21 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь