A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Селищний голова відвідав сім’ю патронатного вихователя

Селищний голова відвідав сім’ю патронатного вихователя

     01 червня 2021 року селищний голова Ігор Пеньков побував в с.Криничне, де  відвідав сім’ю патронатного вихователя, в якій  тимчасово перебувають  двоє малолітніх дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Ігор Олександрович подякував патронатному вихователю за  турботу і увагу до дітей, поспілкувався з ними, поцікавився умовами проживання, потребами дітей, а також їх настроєм і мріями.  На згадку про зустріч очільник селищної територіальної громади подарував дітям набори для дозвілля та розвитку.

13:37 02.06.2021

Відвідали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Відвідали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

     В рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей 01 червня 2021 року Устинівський  селищний голова Ігор Пеньков , заступники селищного голови Наталія Сівова та  Геннадій Сусідко, старости сіл відвідали сім’ї,  в яких проживають  та виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та  прийомні діти. Керівники привітали дітей зі святом та побажали чистого і мирного неба , неповторних вражень, здоров’я, успіхів у навчанні. За ініціативи селищного голови кожна дитина, яка виховується в опікунській та прийомній сім’ї  отримала пам’ятний подарунок.

13:36 02.06.2021

«Назустріч успіху»

«Назустріч успіху»

     З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено засідання клубу для молоді «Назустріч успіху».  

11:03 02.06.2021

Асоціація міст виступила проти низки законопроєктів про забудову

Асоціація міст виступила проти низки законопроєктів про забудову

Члени правління Асоціації міст України  одноголосно ухвалили Рішення, в якому висловлена позиція категоричної непідтримки законопроєктів №4561 та №4562 як таких, що шкодять місцевому самоврядуванню і не забезпечують досягнення поставленої мети.

10:47 01.06.2021

Мінцифри оприлюднило Рамку цифрової компетентності для громадян та заохочує пройти національний тест на цифрову грамотність

Мінцифри оприлюднило Рамку цифрової компетентності для громадян та заохочує пройти національний тест на цифрову грамотність

Міністерство цифрової трансформації України оприлюднило Рамку цифрової компетентності для громадян із метою широкого громадського та експертного обговорення. Ознайомитися з нею можна за посиланням: http://bit.ly/3rBs8KL Володіння цифровою грамотністю сьогодні вкрай важливе, адже вона проникає у всі сфери життя та охоплює такі поняття як інформаційна грамотність, медіаграмотність, комунікація, співпраця, створення цифрового контенту, безпеку та захист персональних даних, навчання протягом життя тощо. Рамка цифрової компетентності для громадян України – це інструмент, створений для того, щоб покращити рівень цифрових компетентностей українців, допомогти у створенні державної політики та плануванні освітніх ініціатив, спрямованих на підвищення рівня цифрової грамотності та практичного використання засобів і сервісів IT-технологій конкретними цільовими групами населення. Відповісти на 90 запитань із цифрової грамотності? Легко! Устинівська селищна рада підтримує ініціативу Міністерства цифрової трансформації з навчання цифрових компетентностей. Бо цифрові навички сьогодні – це як вміти писати, читати та рахувати. Тож всією командою проходимо національний тест на цифрову грамотність Цифрограм 2.0. Безкоштовно скласти тест і отримати сертифікат можна на порталі Дія. Цифрова освіта: https://osvita.diia.gov.ua/digigram

09:37 26.05.2021

ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

        Адміністративна комісія при виконкомі Устинівської селищної ради 25 травня на своєму засіданні розглянула три протоколи про адміністративні правопорушення, що були складені працівниками поліції за ч.2ст.156 ЗКУпАП (порушення працівником підприємства торгівлі або громадського харчування правил торгівлі пивом , алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами  особам, які не досягли 18-річного віку, що тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів громадян) На два протоколи було винесено постанови про відмову у стягненні в зв’язку з відсутністю доказів у матеріалах справи. На одного з порушників накладено стягнення в розмірі чотирьохсот неоподаткованих мінімумів, що складає 6800 грн.

09:22 26.05.2021

Проведено навчальний семінар

Проведено навчальний семінар

24 травня 2021 року   на базі відділення соціальної роботи  Центру    надання соціальних послуг   Устинівської селищної ради організовано та проведено  навчальний семінар  для фахівців із соціальної роботи  на тему: «Соціальна робота з сім'ями/особами, які опинилися в складних життєвих обставинах»   У семінарі взяли участь  завідувач сектором служби у справах дітей Устинівської селищної ради  Любов КАРПЯК  та фахівці із соціальної роботи  Світлана ВОЛИК, Наталія ФАРАЄВИЧ, Алла  Шутова.

15:58 25.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь