Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Інформування щодо захворюванності на СОVID-19

Інформування щодо захворюванності на СОVID-19

    Т.в.о. директора КНП «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Устинівської селищної ради Любов Саприкіна інформує про стан захворюваності на COVID-19 мешканців територіальної громади станом на 06.04.2021 року.

15:11 07.04.2021

Перші призовники

Перші призовники

        5-го квітня в Устинівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки пройшла перша відправка призовників призову "ВЕСНА 2021" до лав Збройних Сил України. Ними стали Віктор Водзінський  та Максим Кононенко з села Садки, Ярослав Торгало з Докучаєвого. Призовників тепло і щиро проводжали рідні і близькі їм люди з побажаннями гідно служити Україні та повернутися до рідних домівок здоровими та загартованими.

14:42 07.04.2021

УРОК ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

УРОК ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

Днями для учнів 9-го класу комунального закладу «Устинівське навчально-виховне об’єднання загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» фахівцями районної філії обласного центру зайнятості проведено профорієнтаційний урок. Захід мав на меті допомогти учням зробити зважений вибір майбутньої професії, підготувати їх до самовизначення та розширити їхні знання про світ професій.Алла Хохуля, провідний фахівець районної філії обласного центру зайнятості, поінформувала старшокласників про послуги, які надає центр зайнятості школярам, зокрема з профорієнтації. Більш детально фахівчиня ознайомила учнів з процедурою проходження тестів щодо визначення професійних схильностей та надала інформацію щодо барометру професій, який висвітлює затребуваність обраного фаху сьогодні. Також школярі дізналися про типові помилки при виборі професії та отримали поради щодо їх уникнення.«Обираючи професію, слід враховувати усі компоненти готовності до професійного самовизначення: ставлення до праці, сформованість професійних інтересів, наявність спеціальних здібностей, чітку мотивацію, відповідність вимог професії до особистості, стан здоров’я, а також стан ринку праці та ін. Усе це є запорукою правильного та свідомого вибору професій», – наголосила А. Хохуля.

16:22 01.04.2021

Турбота про мешканців територіальної громади

Турбота про мешканців територіальної громади

           За ініціативи та фінансової підтримки депутата Кіровоградської обласної ради Міщенка Валерія Петровича та ТОВ «Агрокомплекс» у КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради 30 березня 2021 року розпочато роботи по заміні вікон у корпусі стаціонарних відділень. В результаті реалізації цього соціально значимого проекту буде придбано та замінено 70 вікон, що значно покращить умови перебування хворих у стаціонарі. З вдячністю відмічаємо  високу соціальну відповідальність і турботу про мешканців територіальної громади керівництва ТОВ «Агрокомплекс» і особисто депутата облради Міщенка В.П.

16:16 01.04.2021

Електронні сервіси служби зайнятості – швидко, зручно, безпечно і оперативно !

Електронні сервіси служби зайнятості – швидко, зручно, безпечно і оперативно !

 З метою інформування про роботу електронних сервісів державної служби зайнятості  фахівцем Устинівської  районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  Аллою Хохулею проведено семінар «Електронні сервіси державної служби зайнятості» для працівників Устинівської селищної ради .

16:05 01.04.2021

Оголошення про виїзний прийом громадян

Оголошення про виїзний прийом громадян

7 квітня 2021 року в с. Седнівка з 10.00 до 12.00 год. в адміністративній будівлі колишньої сільської ради буде проведений особистий прийом громадян головою Устинівської селищної ради Ігорем Олександровичем Пеньковим.

09:21 01.04.2021

Шоста сесія селищної ради

Шоста сесія селищної ради

    26 березня відбулось перше пленарне засідання шостої сесії Устинівської селищної ради восьмого скликання. У ньому взяли участь 16 депутатів із 22.

14:02 29.03.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОТРЕБУ В ЛІКАРЯХ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОТРЕБУ В ЛІКАРЯХ

Здоров'я - найцінніший скарб для людини. Зцілювати від недуг покликані медичні працівники , які щоденно, не рахуючись з особистим часом, виконують свої обов'язки, забезпечуючи збереження здоров'я людей.

13:34 29.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь