Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Розчистка доріг на контролі у селищного голови

Розчистка доріг на контролі у селищного голови

На території Устинівської селищної ради тривають роботи з прибирання доріг та доріжок від снігу. Ще з шостої годин ранку на дороги вийшли спецтехніка, яку надали ПСП «Агролан» директор Білошицький Микола Анатолійович та ПП «Агротранссервіс» директор Абрамян Юрій Саркісович, ТОВ «Агрокомплекс» директор Коваль Олег Васильович, А/Ф «Криничуватська» директор Петренко Анатолій Анатолійович, ПСП «Деметра», ПСП «Димитрово» директор Середенко Олексій Миколайович, ТОВ «Агрожовтень» директор Безверха Олена Вікторівна, А/Ф «Долинчанка», ПСП «Перлина степу», ПСП "Україна" директор Петренко Володимир Анатолійович та одноосібник Цюпер Іван Іванович. Селищний голова та громада дякує вам що не залишились осторонь та байдужими и надали допомогу у розчистці доріг.

09:33 17.02.2021

Нарада з діловодами

Нарада з діловодами

Відділом загальної та організаційної роботи проведенно нарада з діловодами, на якій визначено основні напрямки роботи на І півріччя 2021 року, обговорено належне оформлення необхідної документації відповідно до звернень громадян.

16:17 15.02.2021

Відділ соціального захисту і праці

Відділ соціального захисту і праці

Почав роботу відділ соціального захисту і праці.Проведено семінар -навчання для діловодів.13.01 прийнято 36 заяв на різні види допомог.

13:16 14.01.2021

З Різдвом Христовим

З Різдвом Христовим

Вже зовсім скоро засяє перша зірка на вечірньому небосхилі, що означатиме початок святкування одного з найбільших християнських свят - Різдва Христового.

11:50 06.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь