Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Відвідування дітей у лікарні

       В рамках проведення запланованих заходів з відзначення на території Устинівської селищної  територіальної громади Міжнародного дня захисту дітей селищний голова Ігор ПЕНЬКОВ відвідав дітей, які 01 червня 2021 року перебували на стаціонарному лікуванні у КНП «Устинівська лікарня».

17:19:12 01.06.2021

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

          21 травня  2021 року заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Геннадій Сусідко за участю керівників окремих структурних підрозділів ради провів засідання комісії з питань захисту прав дитини.

09:06:59 24.05.2021

Проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

          5 квітня 2021 року заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Геннадій Сусідко за участю керівників окремих структурних підрозділів ради провів засідання комісії з питань захисту прав дитини.

14:39:04 06.04.2021

Проведено профілактичний рейд «Діти вулиці»

          На минулому тижні провідним спеціалістом сектору служби у справах дітей Л. Карпяк, завідуючою  відділенням соціальної роботи центру надання соціальних послуг селищної ради А.Петренко,  інспектором сектору ювенальної превенції  Кропивницького районного управління поліції ГУНП в Кіровоградській області В. Присяжнюком, спільно з старостами  громад В.Хрущ, В. Любченком, Т. Гуслєнковою проведено профілактичний рейд  «Діти вулиці» на території сіл Криничуватка, Степанівка, Седнівка, Ганно-Леонтовичеве, Олександрівка.

09:55:31 16.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь