A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Старости

Сезон благоустрою розпочато

                  Працівники Новоігорівського закладу культури розпочали сезон благоустрою з приведення в належний стан прилеглої до Будинку культури та сільської бібліотеки  території. Сьогодні, 02 квітня 2021 р., проведено прибирання біля пам’ятника загиблим воїнам.  Староста сіл Новоігорівки, Мар’янівки, Тирлової балки, Третього  Олександр Шапошніков запрошує приєднатися до благоустрою всіх мешканців територіальної громади та висловлює подяку  директору ПСП "Димитрово" Середенку О. М. за надання транспорту для вивезення сміття.

13:16:55 05.04.2021

Благоустрій Ганно-Леонтовичевого

              31.03.2021 та 01.04.2021 за участі діловода Устинівської селищної ради Шкрум Ольги та небайдужих мешканців Ганно-Леонтовичевого, було проведено прибирання та розчищення території села та лісопосадки по узбіччю дороги, що з’єднує села Ганно-Леонтовичеве та Седнівку. Дякуємо за участь у заходах з благоустрою фермерам Ватаманюку Д., Ставничій В. та Шкрум В. та жителям села: сім’ї Шевельових,  Ватаманюків, Орел, Боднарчуків, Новікевич, Тарасюків, Жукових, Юшко, а також  Русіній Л., Пугач І., Ватаманюк Н., Іщенко С., Гордієнко В., Орел В., Васильєв В.  Сподіваємося на подальшу вашу допомогу на благо громади.

08:17:06 05.04.2021

Впорядковані території – візитівка громади

               02 квітня 2021 року жителі Криничуватки взяли участь у прибиранні місцевого кладовища, а саме вирубували насадження, які захаращують територію  та вивозили сміття. Староста села Віра Хрущ подякувала мешканцям, які відгукнулися на запрошення взяти участь у заходах з благоустрою (Тетяна Сергієнко, Ярослав Кобілєв, Валентина Левицька, Сергій Харів, Людмила Плаксієнко, Дмитро Левицький, Олександр Літвінов) та висловила сподівання, що інші жителі також долучаться до впорядкування територій проживання, місць поховань та довкілля.

15:08:34 02.04.2021

Стартував місячник з благоустрою територій громади

            30.03.2021 року розпочато роботи з благоустрою в селах Інгульське та Ганно-Требинівка. Працівники Ганно-Требинівського Будинку культури наводили лад біля пам’ятника Невідомому солдату та біля Будинку культури.  Лихошерстов Віктор Григорович, житель Інгульського, власним транспортом вивозив сміття. Староста сіл Березівки, Ганно-Требинівки, Костянтинівки, Інгульського, Завтурового, Любовички, Медвежої Балки Тетяна Федунець подякувала небайдужим жителям територіальної громади за надану  допомогу.  Місячник з благоустрою стартував. Запрошуємо всіх мешканців долучитися до прибирання довкілля та прибудинкових територій.

14:48:43 02.04.2021

Зустріч завтурівчан зі старостою

        31.03.2021 року старостою Федунець Тетяною Михайлівною було проведено зустріч з жителями села Завтурове. Під час зустрічі мешканці розповіли про свої проблеми та порушили питання, які їх турбують. Всі питання прийняті для опрацювання та вирішення. Одним з головних було питання щодо виділення земельних ділянок для ведення ОСГ. Також учасники зустрічі висловили побажання щодо проведення депутатами, яких обрано  від даного округу, регулярних зустрічей із виборцями.

11:06:41 02.04.2021

Благоустрій села Седнівка

             26 березня 2021 року          на території села Седнівка Устинівської територіальної громади розпочато роботи з благоустрою. Завдяки небайдужим жителям села Новаку Олексію, Єфремову Анатолію, Швецю Сергію, працівникам котельні Седнівського НВК, будинку культури було проведено розчистку молодої порослі дерев на перехресті вулиць села. Староста сіл Седнівка, Переможне, Селіванове, Ганно-Леонтовичеве, Мала Ганнівка, Новочигиринка, Олександрівка, Козлівське Тетяна Гуслєнкова висловила слова вдячності усім, хто прийняв участь у виконанні робіт, а також директору Седнівського НВК Оксенюку Є. В. - за співпрацю.

15:37:21 26.03.2021

Безоплатна правова допомога

       25.03.2021р. на території с. Седнівка проведено виїзне консультування на тему: "Порядок оформлення власності на земельну ділянку в порядку спадкування за заповітом та за законом" начальником відділу Устинівське бюро правової допомоги Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги- Барановим Валентином Петровичем.

17:05:14 25.03.2021

Куди піти навчатися?

16.03.2021 року на території с. Докучаєве (в приміщенні колишньої сільської ради) відбулася зустріч з представниками Казанківського професійного аграрного ліцею МиколаЇвської області, на яку були запрошені бажаючі мешканці села. Представниками ліцею була проведена бесіда з присутніми щодо вступу до ліцею на базі  повної загальної середньої освіти (11 класів) з терміном навчання:

08:52:56 18.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь